Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întâlnire a miniştrilor de Externe dintre Rusia şi Turcia, la Soci. "Relaţiile noastre vor reveni la ceea ce au fost odată"

Publicat:

Sefii diplomatiei de la Moscova si de la Ankara, si , s-au intalnit vineri la Soci, pentru a relansa relatiile dintre cele doua tari, informeaza presa internationala.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oprirea imediata a ostilitaților in Fașia Gaza este ceruta de Rusia și coordonatorul ONU pentru Orientul Mijlociu

03:55, 11.04.2024 - Rusia si coordonatorul ONU pentru Orientul Mijlociu fac apel la incetarea imediata a focului in Fasia Gaza -  Ministrul rus de externe Serghei Lavrov și coordonatorul ONU pentru procesul de pace din Orientul Mijlociu, Tor Wennesland, au cerut miercuri o incetare imediata a focului in conflictul din…

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Franța rupe relațiile cu Rusia: 'Nu este in interesul nostru sa vorbim cu ei!' / Moscova reacționeaza dur: 'Macron se joaca cu focul'

09:25, 09.04.2024 - Discuțiile cu oficialii ruși nu mai sunt in interesul Franței, a declarat de ministrul afacerilor Externe al țarii, Stephane Sejourne. De cealalta parte, Moscova ii acuza pe acei politicieni care cer intervenția in Ucraina ca „se joaca cu focul”, totul cu referire la președintele francez Emmanul Macron.

Rusia amenința Romania și spune ca monitorizeaza Baza Kogalniceanu: Intarirea NATO in Europa de est e provocatoare

11:25, 28.03.2024 - Activitațile NATO in Europa de Est și regiunea Marii Negre au ca scop pregatirea unui posibil conflict cu Moscova, a declarat Ministerul rus de Externe pentru agenția de presa rusa. Ministerul condus de Serghei Lavrov da exemplul modernizarea bazei Mihail Kogalniceanu și spune ca va „monitoriza acțiunile…

Rusia respinge propunerea de plafonare a prețului petrolului din partea Ucrainei

07:45, 26.03.2024 - Rusia a declarat joi ca este puțin probabil ca SUA sa accepte o propunere din partea Ucrainei de a reduce plafonul actual al prețului de 60 de dolari al petrolului rusesc la 30 de dolari pe baril, scrie offshore-technology.com. Moscova a spus ca o astfel de mișcare ar tulbura piețele globale de energie…

Maria Zaharova avertizeaza ca razboiul din Ucraina risca sa scape de sub control din cauza uneia sau a doua țari NATO: „Occidentul pașește acum pe marginea abisului”

18:35, 13.03.2024 - Moscova a avertizat miercuri, 13 martie, prin vocea purtatoarei de cuvant a Ministerului de Externe, ca razboiul din Ucraina ar putea scapa de sub control și s-ar putea extinde geografic din cauza ,,acțiunilor provocatoare nechibzuite" ale unuia sau doua state membre din alianța militara NATO, informeaza…

Turcia propune gazduirea de noi negocieri de pace ruso-ucrainene. Ministrul rus de externe promite ca Moscova nu va ataca o alta țara est-europeana.

08:40, 02.03.2024 - Turcia a propus, vineri, ministrului rus de externe Serghei Lavrov, in timpul Forumului Diplomatic de la Antalya, sa gazduiasca noi negocieri de pace ruso-ucrainene, atunci cand cele doua parti in conflict vor fi pregatite.

Putin va ajunge in Turcia in urmatoarele zile. Ministrul turc de externe: „Aceasta vizita ne va da ocazia sa discutam multe chestiuni”

22:40, 04.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va vizita Turcia in urmatoarele zile, potrivit ministrului turc de Externe, Hakan Fidan, care nu a precizat insa o data, relateaza AFP, citata de News.ro."Vizita domnului Putin a fost planificata. Ar fi trebuit sa aiba loc mai devreme. Aceasta vizita ne va da ocazia sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?