Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INSULA IUBIRII. Teodora Mocanu l-a părăsit pe Eusebiu, iar Costas şi-a tăiat brăţara care simboliza relaţia cu Geanina

Publicat:

, episodul 12, sezonul 5: Noua ediție a emisiunii "", sezonul 5, a scos la iveala detalii incredibile despre petrecerea de pe insula fetelor, care au avut parte de o petrecere de pomina alaturi de ispite.

, episodul 12, sezonul 5: Ba mai mult, Denisa și Geanina au fost in centrul atenției, intrucat au dansat lasciv pe manele, dezinhibate fiind dupa consumul excesiv de alcool.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum a evoluat relația dintre Ana și Alex de la Mireasa, sezonul 4, dupa terminarea emisiunii. Cat de repede s-au acomodat cei doi: „A fost haos” / VIDEO

16:46, 03.03.2024 - Ana și Alex de la Mireasa, sezonul 4, au format unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din casa "Mireasa". Cei doi au parasit competiția de la Antena 1 casatoriți, iar relația lor a evoluat frumoasa, dupa terminare. Iata ce mai fac cei doi foști concurenți de la Mireasa, dar și cat de repede…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor, iar in prezent nu se mai ascund! Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, știu sa se bucure de lucrurile simple in cuplu. Unde au fost surprinși / PAPARAZZI

23:25, 09.02.2024 - Sunt impreuna de cateva luni bune, dar și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor. Kamara și Gabriella Nastas nu mai ascund, dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu. Ipostazele in care au fost surprinși de curand.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștefan Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

00:05, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?