Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Instructor de dans, acuzat de hărţuire sexuală. “Le-a pipăit şi a încercat să le sărute cu forţa”

Publicat:

Potrivit purtatorului de cuvânt al , Simona Vîrci, patru tinere cu vârste cuprinse între 16 si 21 de ani au depus plângeri penale pe numele instructorului de dansuri, în acest caz fiind începuta cercetarea penala pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Instructorul de dansuri populare al Ansamblului "Somesul" din Apahida, , a spus ca stie de plângerile penale, dar prefera sa nu comenteze.

"Prefer sa nu comentez, deocamdata, pe marginea acestui subiect", a spus Ioan…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar a sarit gardul și a incercat sa intre cu forța in Palatul Parlamentului. Explicația halucinanta data polițiștilor

10:40, 01.03.2024 - Un tanar de 25 de ani a incercat sa intre cu forța in Palatul Parlamentului, vineri dimineața, dupa ce a sarit gardul care imprejmuiește cladirea. Dupa ce a fost imobilizat, le-a spus polițiștilor ca iși dorea doar sa faca o vizita.

Incident la Palatul Parlamentului. Un tanar a sarit gardul și a incercat sa intre cu forța

10:05, 01.03.2024 - Un tanar de 25 de ani din Galați a incercat sa intre cu forța in Palatul Parlamentului. Barbatul, originar din Galați, a sarit gardul ce imprejmuiește cladirea, insa a fost prins și imobilizat de jandarmi. Intrusul ar fi spus ca tot ce și-a dorit a fost sa viziteze Casa Poporului, unde sunt, printre…


Ce parere ai despre aceasta stire?