Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Instantanee inedite cu Regele Mihai I, recuperate din arhiva Iosif Berman, expuse în premieră

Publicat:

Fotografiile din copilaria sunt expuse in aceasta luna in foaierul din Bucuresti. Multe dintre cadre sunt recuperate din arhiva si il infatiseaza pe de cand avea doar 3 luni.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera „Hedda Gabler” in regia lui Thomas Ostermeier la TNB – sambata 13 aprilie

23:26, 12.04.2024 - Premiera spectacolului „Hedda Gabler” de Henrik Ibsen, in regia lui Thomas Ostermeier, este programata pentru ziua de sambata, 13 aprilie 2024 la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti.

Custodele Coroanei, Margareta, gazduiește vizita Premierului Moldovei la Palatul Elisabeta

07:10, 27.03.2024 - Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, si sotia sa, Stela Recean, vor fi primiti, miercuri, de Custodele Coroanei, Margareta, la Palatul Elisabeta, informeaza AGERPRES. Inaltii oaspeti vor fi intampinati, la ora 13,30, de Majestatea Sa si Principele Consort la intrarea in Palatul Elisabeta,…

Premiera in Romania: operație pe creier prin pleoapa. Pacientul a scapat de crizele de epilepsie avute din copilarie

13:00, 06.03.2024 - O operație pe creier prin pleoapa a fost realizata in premiera in Romania, la Spitalul Universitar de Urgența Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Pacientul, un barbat in varsta de 49 ani, a scapat de crizele de epilepsie care il chinuiau inca din copilarie.

Premiera pe scena Teatrului Național : „Crai nou. Viața lui Ciprian Porumbescu”. Invitat special, stranepoata celebrului compozitor

18:40, 27.02.2024 - Viața lui Ciprian Porumbescu, un spectacol eveniment, un proiect anual de marca pe scena Teatrului Național din București. Spectacolul are loc luni, 11 martie, ora 19:00, in Sala Pictura, TNB, și o are ca invitat special pe stranepoata celebrului compozitor Ciprian Porumbescu, doamna Scholz Cionca Stanca…

Povestea bustului de Brancuși expus in premiera la București, un roman polițist

10:55, 21.02.2024 - „Bustul unui patron de restaurant (Portretul lui Achille Balde)”, una dintre ultimele lucrari realizate de Constantin Brancuși in maniera impresionista, sub influența maestrului sau de atunci Auguste Rodin, inainte de a incepe, in 1907, sa ciopleasca direct in piatra, este expusa la Galeriile Artmark…

Natalia Osipova, in premiera in Romania, la Gala de Balet "Once Upon a Winter's Dream"

20:20, 19.02.2024 - Prim-balerina de la The Royal Ballet, Natalia Osipova, va participa pe 26 februarie la Gala de Balet "Once Upon a Winter 's Dream", care va avea loc la Sala Ion Caramitru a Teatrului National "I. L. Caragiale" din Bucuresti, de la ora 20,00.

Steaua baletului, Natalia Osipova, in premiera in Romania, la Gala de Balet „Once Upon a Winter’s Dream”

16:50, 15.02.2024 - Natalia Osipova, prim-balerina de la The Royal Ballet, va dansa in Gala de Balet „Once Upon a Winter ’s Dream”, care va avea loc pe 26 februarie, de la ora 20:00, in Sala Ion Caramitru a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București.

Filmul „Sleeping Dogs”, cu Russell Crowe, bazat pe o carte a unui autor roman, are premiera in SUA

18:15, 14.02.2024 - Filmul „Sleeping Dogs”, un film cu caștigatorul Oscar-ului Russell Crowe, bazat pe o carte a autorului roman Eugen Ovidiu Chirovici, urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 22 martie 2024, transmite, miercuri, Ambasada SUA la București.


Ce parere ai despre aceasta stire?