Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INNA se iubeste inca cu impresarul Lucian? Iata ce spune bunica ei!

Publicat:

Desi nu a recunoscut public niciodata acest lucru, toata lumea stie ca intre INNA si impresarul ei, Lucian, a existat candva si o relatie de iubire. Aceasta pare insa sa se fi terminat insa de anul trecut, atunci cand Lucian a inceput sa se afiseze la brat cu o alta frumoasa domnisoara. Presupusa despartire nu le-a afectat insa artistei si impresarului ei relatia profesionala, INNA declarand in repetate randuri ca Lucian este omul in care are cea mai mare incredere si caruia ii este recunoscatoare pentru ceea ce este ea astazi. La fel de recunoscatoare pare sa ii fie si familia indragitei artiste.…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

(foto) „Tati te iubește mult!”: Fiica lui Nicolae Botgros implinește astazi 6 anișori. Mesajul emoționant pe care i-l transmite maestrul

18:51, 05.04.2024 - Fiica maestrului Nicolae Botgros iși sarbatorește, astazi, ziua de naștere. Micuța implinește 6 ani, iar cu acest prilej, tatal sau i-a transmis un mesaj de felicitare, pe pagina sa de Facebook, scrie SHOK.md.

Mobilizare impresionanta pentru gasirea copilului de 2 ani, disparut din Botoșani. Bunica: „Sa il fi luat cineva, dar asa din senin sa dispara nu se poate!”

10:11, 18.03.2024 - Continue reading Mobilizare impresionanta pentru gasirea copilului de 2 ani, disparut din Botoșani. Bunica: „Sa il fi luat cineva, dar asa din senin sa dispara nu se poate!” at Info real.

Pe cine iubește cel mai mult Matteo? Imaginile vorbesc de la sine / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Pe cine iubește cel mai mult Matteo pe lumea asta? Raspunsul este unul simplu! Imaginile vorbesc de la sine atunci cand facem o astfel de afirmație. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Alimentele care obosesc cel mai mult ficatul. Medic: „Mintea noastra iubește mancarea copioasa, dulciurile și alcoolul”

13:05, 21.02.2024 - Fie ca este vorba de zahar, alcool sau fructe in exces, solicitam la maximum ficatul. „Din pacate nu ne gandim niciodata la efortul la care este supus ficatul, pentru ca mintea noastra iubește mancarea copioasa, dulciurile și alcoolul. Mintea le face, ficatul le trage!”, susține dr. Mihaela Bilic

Carmen de la Salciua o sarbatorește pe bunica ei. Ce mesaj special i-a transmis artista: „Ești prea tare!” / FOTO

13:50, 02.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Carmen de la Salciua și asta pentru ca bunica ei iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile speciale, artista i-a transmis un mesaj emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!

Eroi ai serii: Lucian si Eliza, politistii care au salvat pasagerii din trenul Galati-Cluj Napoca, in flacari (FOTO)

08:00, 24.01.2024 - Seara trecuta, a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul ca la un vagon al trenului InterRegio 1830 Galati Cluj Napoca a izbucnit un incendiu. Incendiul s a produs intre localitatile Cociu si Beclean.La fata locului a ajuns de urgenta un echipaj din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita…

Star Matinal. Ioana Filimon iubește din nou? Cine este barbatul misterios alaturi de care s-a afișat de curand / FOTO

11:20, 22.01.2024 - Dupa o buna perioada in care nu s-a mai știut nimic despre viața ei personala, Ioana Filimon a dat de ințeles ca iubește din nou. Vedeta s-a afișat recent alaturi de un barbat misterios, cu care ar avea o relație.


Ce parere ai despre aceasta stire?