Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

InfoTrafic: Cum se circulă în mai multe sectoare din Capitală

Publicat:

La moment in capitala flux majorat de transport se inregistreaza:Sectorul BUIUCANI:sensul giratoriu strazilor:Calea Ieșilor – – Ștefan cel Mare;M.Dosoftei direcția str.M.Viteazul.Sectorul CENTRU:Ștefan cel Mare de la str.Armeneasca direcția str.Ismail;Ismail de la bd.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam, dus la Politie. Trei infractiuni de inselaciune

08:35, 14.03.2024 - Manelistul Florin Salam a fost ridicat joi dimineata si dus la audieri la Sectia 2 Politie din Capitala, fiind acuzat de inselaciune. Salam ar fi incasat bani in avans de la trei persoane pentru a canta la diferite evenimente si nu s-a mai prezentat. ”Astazi,  14 martie 2023, politistii Directiei Generale…

VIDEO. Scene socante pe o strada din Capitala. Un barbat i-a spart parbrizul masinii fostei iubite cu picioarele

11:20, 13.03.2024 - Un barbat a fost filmat cum sare cu picioarele pe capota masinii fostei sale iubite si ii sparge parbrizul, pe o strada din Sectorul 5 al Capitalei. ”La data de 12 martie 2024, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 17 Politie au retinut un barbat, in varsta…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Marș feminist de 8 Martie: Traficul rutier pe bd. Stefan cel Mare va fi sistat temporar

13:25, 07.03.2024 - Un marș feminist va avea loc maine, 8 Martie in capitala. Astfel, Primaria Chișinau informeaza ca intre orele 12:00 - 15:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe in perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfant (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Un proiectil din al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit in gradina unui bloc din Capitala

19:56, 15.02.2024 - Un proiectil din al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit, joi, in gradina unui bloc, in timpul lucrarilor de reamenajare a spațiilor verzi din zona Dumbrava Noua din Sectorul 5 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?