Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

InfoTrafic: Cum se circul[ la această oră pe străzile din Capitală

Publicat:

transportul rutier circula fluent, flux majorat de transport la aceasta ora, se stabilește:Sectorul BUIUCANI: direcția sens giratoriu: Calea Ieșilor - Ștefan cel Mare.Sectorul CENTRU:Ismail intersecție cu bd.Ștefan cel Mare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

BISTRIȚA: Ce strazi primesc pubele verzi achiziționate din fonduri europene, in saptamana 10-15 martie

17:10, 08.03.2024 - ADI Deșeuri Bistrița-Nasaud a anunțat care este programul de distribuire a pubelelor verzi, saptamana viitoare, in Bistrița. Programul de distribuire a pubelei verzi in perioada 10 – 15 martie in Bistrița este urmatorul: DUMINICA – 10 MARTIE 2024 – intre orele 10:00 – 16:00 – Pe strazile: Parcului,…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Marș feminist de 8 Martie: Traficul rutier pe bd. Stefan cel Mare va fi sistat temporar

13:25, 07.03.2024 - Un marș feminist va avea loc maine, 8 Martie in capitala. Astfel, Primaria Chișinau informeaza ca intre orele 12:00 - 15:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe in perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfant (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Șoc in stațiile peco. Prețul benzinei a trecut de 7 lei pe litru. Se anunța inca un lanț de scumpiri

09:45, 23.02.2024 - Intr-o perioada in care economia este vulnerabila, veștile despre creșterea prețurilor la carburanți vin ca un alt șoc pentru șoferi. Majorarea prețului benzinei și motorinei afecteaza nu doar buzunarele șoferilor, ci și costurile de transport ale firmelor, ceea ce se va reflecta in prețurile la alimente…

Șoc in benzinarii. Prețul benzinei a trecut de 7 lei pe litru. Se anunța inca un lanț de scumpiri

09:40, 23.02.2024 - Intr-o perioada in care economia este vulnerabila, veștile despre creșterea prețurilor la carburanți vin ca un alt șoc pentru șoferi. Majorarea prețului benzinei și motorinei afecteaza nu doar buzunarele șoferilor, ci și costurile de transport ale firmelor, ceea ce se va reflecta in prețurile la alimente…


Ce parere ai despre aceasta stire?