Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Infirmieră cehă, acuzată că a otrăvit şase pacienţi

Publicat:

O infirmiera ceha este acuzata ca a otravit sase pacienti. Identificata de presa ca , in varsta de 50 de ani, ea a fost initial acuzata in august de un singur omor comis in luna iunie.

In timpul anchetei, procurorii au extins actul de acuzare la alte cinci cazuri de pacienti care au murit in timp ce ea se ocupa de ei intr-un spital din Rumburk, la circa 100 km nord de Praga.

'Suspecta este acum inculpata cu sase capete de acuzare pentru crima', a declarat procurorul la televiziunea publica.

Infirmiera a fost plasata in arest joi pentru…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

Americanii amenința Beijingul. Daca veți ajuta armata Rusiei…

20:36, 08.04.2024 - Statele Unite sunt pregatite sa sanctioneze bancile si companiile chineze, precum si conducerea Beijingului, daca vor ajuta fortele armate ale Rusiei in invadarea Ucrainei, a declarat luni secretarul de Trezorerie al SUA, Janet Yellen. ”Suntem pregatiti sa actionam daca vedem incalcari semnificative,…

Cu ce substanța și-a otravit romanul din Spania cele doua fiice. Ar fi recurs la acest gest, dupa ce a aflat de relația mamei cu un alt barbat

15:20, 20.03.2024 - In urma cu doua zile, un roman a șocat comunitatea din Almeria, Spania, dupa ce și-a otravit copiii. Fetițele aveau doi și patru ani, iar Ionel Cristian Rapu ar fi recurs la acest gest, dupa ce ar fi aflat ca soția lui avea o relație cu un alt barbat.

Care sunt cele mai sanatoase soiuri de cartofi. Leguma bogata in fibre și potasiu

14:51, 07.03.2024 - Cu toate ca este cea mai consumata leguma din Statele Unite, cartoful este adesea considerat nesanatos din pricina conținutului ridicat de carbohidrați și a prezenței sale in industria fast-food, relateaza Health.

Documente scurse in presa arata ce salarii le platește Elon Musk muncitorilor de la Tesla

12:00, 09.02.2024 - Tesla a majorat salariile muncitorilor sai din Statele Unite la inceputul de an, documente interne obținute de jurnaliștii de la Business Insider aratand cu cat iși platește Elon Musk angajații din fabricile producatorului de mașini electrice.

Cosmonautul Oleg Kononenko a stabilit recordul pentru cel mai mult timp petrecut in spatiu

11:40, 04.02.2024 - Cosmonautul rus Oleg Kononenko ar urma sa stabileasca, duminica, un record mondial pentru durata zborurilor spatiale, cu aproape 2 ani si jumatate petrecuti in spatiu, au anuntat agentiile de presa rusesti, citate de Reuters. La ora 11:30:08, ora Moscovei (08:30:08 GMT – 10.30.08 – ora Romaniei), Kononenko,…

cosmonautul Oleg Kononenko va stabili duminica un record mondial

09:50, 04.02.2024 - Cosmonautul rus Oleg Kononenko ar urma sa stabileasca, duminica, un record mondial pentru durata zborurilor spatiale, cu aproape 2 ani si jumatate petrecuti in spatiu, au anuntat agentiile de presa rusesti, citate de Reuters, informeaza news.ro. La ora 11:30:08, ora Moscovei (08:30:08 GMT – 10.30.08…


Ce parere ai despre aceasta stire?