Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Indicii pierdute, accidente înspăimântătoare și o primă echipă eliminată la „Asia Express”! Aventura continuă pentru vedete!

Publicat:

, cel mai dur reality show, se dovedește a fi o provocare din ce in ce mai grea pentru echipele care au acceptat acest test. Ediția de aseara a fost piperata cu toate ingredientele unui maraton unic, in prima țara in care au ajuns, Vietnamul.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele imagini cu echipele in cursa din Asia Express - Drumul Zeilor. Cum au fost surprinși concurenții in aventura vieții lor

15:15, 23.03.2024 - Noua perechi de vedete au plecat in cea mai mare aventura din viața lor. Asia Express continua pe Drumu Zeilor cu 18 concurenți mai hotarați ca niciodata sa ajunga pana in etapa finala a competiției. Iata cum au fost surprinși aceștia in cursa.

Cum arata casa in care locuiește Betty Salam cu familia sa. Lasa intregul confort pentru aventura Asia Express

10:45, 06.03.2024 - Betty Salam și Catalin Vișanescu pornesc pe Drumul Zeilor in noul sezon Asia Express. Ei formeaza una dintre cele noua echipe care accepta provocarea in sezonul 7. Insa condițiile din concurs nu seamana deloc cu situația de acasa.

Prima imagine cu Mihai Gainușa și Oana Paraschiv la Asia Express. Cei doi au plecat in marea aventura: „Ați scapat de noi”

09:55, 02.03.2024 - A aparut prima imagine cu Mihai Gainușa și Oana Paraschiv la Asia Express. Zambitori, echipați corespunzator, cei doi au plecat in marea aventura a vieții. Ce a transmis echipa, inainte de urcarea in avion. Din studioul de radio, direct pe Drumul Zeilor Pentru cele noua echipe de vedete care au acceptat…

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Povestea de dragoste dintre Mihai Gainușa și soția lui. Omul de radio a acceptat aventura Asia Express - Drumul Zeilor 2024

13:26, 26.02.2024 - Toata lumea il cunoaște pe Mihai Gainușa de la Cronica Carcotașilor, insa nu mulți o știu pe soția lui. Omul de radio și Ioana au o poveste de dragoste foarte interesanta. Acum, el a acceptat aventura Asia Express - Drumul Zeilor 2024. Iata ce se știe despre relația celor doi!

Asia Express sezonul 7. Lista celor 18 concurenți care vor porni in marea aventura pe Drumul Zeilor

13:15, 26.02.2024 - Noua perechi sunt pregatite sa porneasca in marea aventura Asis Express sezonul 7. pe Drumul Zeilor: Thailanda, Malaezia și Indonezia. Iata cine sunt concurenții noii ediții a celui mai dur reality-show al momentului, ce promite a fi o calatorie plina provocari.

Red Bull Oslea Hike & Ride 2024: Aventura montana spectaculoasa la sfarșitul iernii

22:20, 22.02.2024 - In mai puțin de o luna pana la evenimentul mult așteptat al sezonului de iarna, entuziasmul crește pe masura ce se apropie Red Bull Oslea Hike & Ride 2024. Ediția a XIII-a a acestui eveniment epic promite sa ofere o experiența de neuitat celor mai curajoși și talentați rideri din intreaga țara.…

Surpriza uriașa la premiile Oscar. Ce vedete nu au fost nomilazate la ediția din acest an

18:50, 24.01.2024 - Premiile Oscar 2024 au adus o surpriza uriașa, iar filmul „Barbie” a fost in centrul atenției pentru absența notabila a regizoarei Greta Gerwig și a actriței principale, Margot Robbie, in categoriile cheie de nominalizari. Actorul Ryan Gosling, care a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor…


Ce parere ai despre aceasta stire?