Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident grav la internatul unei scoli speciale: in toiul noptii, un copil a cazut de la etajul II

Publicat:

Incident grav în internatul unei școli speciale din Bistrița. Un copil de zece ani a cazut în toiul nopții de la etajul doi al cladirii. Micuțul a supraviețuit, dar nu a reușit sa explice ce s-a întâmplat.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a produs accidentul in urma caruia copilul de 2 ani a cazut de la etaj? Micuțul ar fi ramas nesupravegheat….

15:20, 20.04.2024 - Polițiștii au tras primele concluzii in cazul accidentului petrecut in aceasta dimineața la Cluj-Napoca in urma caruia un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Va reamintim ca pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața, alaturi de un echipaj…

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

Un copil de 4 ani, in reanimare, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc din Dubasari: Cum s-ar fi produs nenorocirea

14:35, 10.04.2024 - Un copil de 4 ani se afla in reanimare, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc de locuit din orașul Dubasari. Micuțul a fost gasit in iarba, de o femeie care a alertat ambulanța. Nenorocirea s-ar fi produs ieri, 9 aprilie, in timp ce baiețelul a fost lasat singur acasa.

Un muncitor a cazut de la etajul 7 al unui bloc și a murit

13:45, 10.04.2024 - Un barbat de 40 de ani care lucra la etajul 7 al unuii bloc din Bistrița a cazut și a murit, miercuri dimineața.Polițiștii Biroului de Investiții Criminale au fost sesizați, miercuri dimineața, prin apel la 112, cu privire la faptul ca, in municipiul Bistrița, o persoana a cazut

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Un copil de 3 ani a cazut in aceasta dimineata de la etajul 5 al unui bloc / Poliția a deschis doar penal

09:40, 25.01.2024 - O tragedie a avut loc in municipiul Sibiu. Un copil in varsta de trei ani a cazut in aceasta dimineata de la etajul 5 al unui bloc, acesta fiind intubat de echipajul SMURD si transportat la spital, inconstient.

Caz șocant in Sibiu! Un copil de trei ani a cazut de la etajul 5 al unui bloc

09:40, 25.01.2024 - Caz șocant in Sibiu! Un copil, in varsta de trei ani, a cazut de la etajul 5 al unui bloc. Autoritațile au fost sesizate și au intervenit de urgența la fața locului. Micuțul a fost transportat la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?