Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident dramatic în Italia! Polițist tăiat pe față cu un ciob de sticlă de doi români. Motivul e incredibil

Publicat:

Un polițist din Toscana a fost batut pana a fost lasat inconștient de doi romani aflați in stare de ebrietate. Aceștia l-au taiat cu un ciob pe fața și apoi au fugit. 

Totul s-a intamplat pe 13 martie, atunci cand cei doi romani au harțuit o vanzatoare, iar polițistul i-a luat apararea. Astfel, romanii i-au dat cu o sticla in fața polițistului și i-au spart doi dinți, apoi au continuat sa il loveasca cu pumnii și picioarele pana l-au lasat inconștient. 

«Doar franturi imi amintesc. Imi amintesc o persoana, o femeie cerand ajutor. I-am vazut pe cei doi, le-am cerut sa…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

A dezvaluit abia acum motivul incredibil pentru care a cerut divorțul dupa 10 ani de casatorie: „Era perfect, prea bun pentru mine”

15:25, 14.04.2024 - Caroline Celico a povestit de ce a vrut sa divorțeze de Kaka, in 2015. Dupa o casatorie de 10 ani, in care au avut doi copii, și mai mulți ani de relație, brazilianul Kaka și soția lui divorțau, spre surprinderea tuturor. Acum, Caroline a dezvaluit ce nu a mers intre cei doi. FOTO. ...

O romanca insarcinata a fost batuta cu bestialitate de doi indivizi, intr-un metrou din Italia

17:55, 07.04.2024 - Situație dramatica la Roma, acolo unde o romanca gravida in luna a 8-a inceput sa implore calatorii sa o ajute. In acel moment au venit doi indivizi și au inceput sa o loveasca. Motivul pentru care au recurs la acest gest.

Motivul incredibil pentru care o americanca a fost data jos din avion: nu purta sutien | VIDEO

18:20, 03.04.2024 - O pasagera a companiei Delta Air Lines spune ca, dupa ce s-a imbarcat, a fost obligata sa coboare din avion pentru ca nu purta sutien. Prin avocata ei, ea cere acum companiei sa-si modifice politica de zbor.

Alina Gorghiu la ora bilanțului. Cați fugari au fost aduși in Romania. Suma exorbitanta platita de stat pentru aducerea lor

22:50, 05.03.2024 - ”Anul acesta au fost adusi in tara 131 de fugari, in medie doi fugari pe zi. Ieri, pntru ca zilnic ma uit pe date, ieri ne-au sosit in tara doi fugari din Olanda. Unul condamnat pentru tentativa de omor si uui condamnat pentru furt. Astazi trebuie sa soseasca un alt fugar pe care il aducem din Germania.…

Unde se afla primul aeroport din UE care va avea podgorie pe acoperis

19:55, 27.02.2024 - Aeroportul Firenze-Peretola din Italia este pe cale sa devina primul aeroport din Europa cu o podgorie pe acoperiș. Acest proiect inovator face parte din planul de renovare a terminalului pentru zboruri internaționale, marcand un pas ambițios in direcția integrarii naturii și arhitecturii urbane. Proiectata…

Motivul incredibil de anulare a unei licitații de 150 de milioane de euro pentru un spital finanțat prin PNRR

18:11, 08.02.2024 - Primaria Lugoj (Timiș), care a obținut o finanțare de 150 de milioane de euro pentru construirea unui spital, cu bani din PNRR, a anulat licitația pentru construirea spitalului dupa ce singurul ofertant ramas in cursa (o asociere romano-turca) a fost descalificat.

Motivul pentru care Kate Middleton nu și-a lasat copiii sa o viziteze la spital. Prințesa de Wales a fost operata pe 16 ianuarie

08:01, 01.02.2024 - Pe data de 16 ianuarie 2024, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicala abdominala și a fost internata 13 zile la clinica privata London Clinic. In tot acest timp, cei trei copii ai sai, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, nu au vizitat-o. Iata care este motivul.

Motivul incredibil pentru care un barbat și-a taxat soția. La cat se ridica nota de plata: „Calmeaza-te!”

12:45, 28.01.2024 - Un barbat și-a taxat soția cu 700 de lire dupa ce a petrecut aproape 6 ore facand curațenie in casa. Proprietar al companiei de curațare a covoarelor și a tapițeriilor Clean Me, barbatul i-a trimis femeii o factura pentru serviciile prestate.


Ce parere ai despre aceasta stire?