Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încetinitorul de particule: Supermaratonul care trece prin Arad precum Mircea Diaconu prin politică

Publicat:

Asta este, sfarșitul de saptamana aradean care a trecut a fost despre alergare. Despre concursuri, in general, dar ce concursuri! Sa incepem cu inceputul și, galant, cu sexul frumos: tot...

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

09:00, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Despre corupție, in Special…

08:35, 09.04.2024 - Se știe de cand e lumea, mai precis presa, ca regina genurilor publicistice este investigația jurnalistica. Tot așa, se știe de cand e lumea ca... The post Incetinitorul de particule – Despre corupție, in Special… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Cum s-o dai cu succes in bara? O poanta pe bune de 1 Aprilie…

09:05, 02.04.2024 - Sunt mai multe de spus… Acum, dupa Paștele neortodox, dar plin cu oua roșii. Și cu parfum stropit pe doamne, fete și fetițe. Tradițional și... The post Incetinitorul de particule – Cum s-o dai cu succes in bara? O poanta pe bune de 1 Aprilie… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca?

08:45, 26.03.2024 - O saptamana fara evenimente deosebite, una dintre multele care curg liniștite spre nu se știe unde. Cel puțin pentru noi, aștia, ca tot omul. Ca... The post Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Gheorghe Falca e un soț pațit: nu comenteaza la biznisu’ soției de la Pro Arhitectura

08:51, 19.03.2024 - Mai exact, intrebat fiind ce parere are despre lupta firmei conduse de soție pentru caștigarea licitației pentru proiectul tehnic al Complexului Matern-Pediatrie, a spus așa:... The post Incetinitorul de particule – Gheorghe Falca e un soț pațit: nu comenteaza la biznisu’ soției de la Pro Arhitectura…

Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice

08:40, 20.02.2024 - Saptamana trecuta s-a terminat cu zama de duminica a lui Bibi. Nimic de zis, arata bine, mult mai bine decat evenimentele și știrile care au... The post Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie?

08:35, 13.02.2024 - Aradeanul adevarat, neaoș și liniștit, se pricepe neaparat la doua lucruri. Nu va mai țin in tensiune, e vorba de piaț’ și de fotbal. Așa... The post Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Sa traiți, șefu’! Ați vazut ca am ajuns pe Sky News?

08:50, 23.01.2024 - N-am cum, cu asta trebuie sa incep chiar daca s-a intamplat doar ieri ca șeful cel mare sa implineasca o frumoasa varsta. Și chiar daca... The post Incetinitorul de particule – Sa traiți, șefu’! Ați vazut ca am ajuns pe Sky News? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?