Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încetinitorul de particule. Performanța UTA-ei și regenerarea urbană

Publicat:

Simbolul tuturor aradenilor adevarați, campioana provinciei – cat de exact și plin de semnificații este acest apelativ – se pregatește de un an nou in eșalonul secund al fotbalului romanesc....

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

12:40, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

09:00, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca?

08:45, 26.03.2024 - O saptamana fara evenimente deosebite, una dintre multele care curg liniștite spre nu se știe unde. Cel puțin pentru noi, aștia, ca tot omul. Ca... The post Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai…

08:25, 05.03.2024 - O saptamana, cum ar veni, in așteptare. Cea trecuta, despre care va fi vorba mai jos, dar, avem tot dreptul sa presupunem ca și cea... The post Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Legea care stabileste cadrul de finantare din fonduri europene alocate Programelor Operationale Regionale pentru proiectele de regenerare urbana, promulgata

14:55, 29.02.2024 - Actul normativ promulgat de catre seful statului are ca obiect de reglementare stabilirea cadrului general de finantare din fonduri externe nerambursabile a proiectelor pentru regenerarea urbana ce urmeaza a fi finantate din fonduri europene alocate in cadrul Programelor Operationale Regionale. Potrivit…

Incetinitorul de particule – Comasa-m-aș și n-am cu cine sau cum ramanem, noi, aradenii, din nou, cu un picior in… shit

08:51, 27.02.2024 - Incep cu manifestarea de sambata, cea in care comunitatea de refugiați ucraineni din Arad, in jur de 600, a comemorat doi ani de la izbucnirea... The post Incetinitorul de particule – Comasa-m-aș și n-am cu cine sau cum ramanem, noi, aradenii, din nou, cu un picior in… shit appeared first on Special…

Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice

08:40, 20.02.2024 - Saptamana trecuta s-a terminat cu zama de duminica a lui Bibi. Nimic de zis, arata bine, mult mai bine decat evenimentele și știrile care au... The post Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Firmele de casa sunt și in Arad purtatoare de AUR

08:35, 30.01.2024 - Ca sa ne ințelegem de la inceput, conform statisticilor din ultimii ani, suntem printre cele mai corupte țari din UE – e drept, Bulgaria și... The post Incetinitorul de particule – Firmele de casa sunt și in Arad purtatoare de AUR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?