Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu VIOLENT într-un hotel din New Delphi - Cel puțin 9 morți / FOTO & VIDEO

Publicat:

Un incendiu a izbucnit marti intr-un hotel din , ucigand cel puțin noua persoane, a anuntat brigada de pompieri din India, ridicand noi intrebari despre standardele de siguranța in hotelurile slab reglementate, ocupate de cei mai puțin instariti, relateaza Reuters, conform Mediafax.

O mare parte din hotelul de 35 de camere fusese rezervat pentru o petrecere de nunta. Printre morti se afla o femeie si un copil care au incercat sa scape sarind de la o fereastra, a informat . Televiziunea a aratat imagini cu ferestrele sparte ale hotelului.

, șeful…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

(VIDEO) Incendiul de la clubul de noapte: Cel puțin 29 de morți

17:25, 02.04.2024 - Cel putin 29 de oameni au murit intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Alte opt persoane au fost ranite, dintre care șapte sunt in stare grava, a precizat biroul guvernatorului…

Incendiu intr-un club de noapte: Cel puțin 29 de morți

17:20, 02.04.2024 - Cel putin 29 de oameni au murit intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Alte opt persoane au fost ranite, dintre care șapte sunt in stare grava, a precizat biroul guvernatorului…

Cel putin cinci morti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

17:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autocar produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

VIDEO Incendiu violent soldat cu doi morți, in localitatea Stalpu

22:05, 07.03.2024 - Articolul VIDEO Incendiu violent soldat cu doi morți, in localitatea Stalpu se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Pompierii buzoieni au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuința din localitatea Stalpu. Din nefericire, in interiorul locuinței, au fost identificate…

Incendiu violent soldat cu doi morți, in localitatea buzoiana Stalpu VIDEO

22:01, 07.03.2024 - Pompierii buzoieni au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuința din localitatea Stalpu. Din nefericire, in interiorul locuinței, au fost identificate doua persoane decedate.


Ce parere ai despre aceasta stire?