Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu devastator: sute de tone de plante furajere, făcute scum la Căscioarele

Publicat:

Cinci ore s-au luptat cu flacarile pompierii olteniteni, luni dupa-amiaza, la Cascioarele. Militarii au fost alertasi pentru stingerea unui incendiu devastator la un depozit de plante furajere. Aproximativ 5 tone de crereale s-au facut scrum.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator intr-un bloc de locuințe din Radauți. Acoperișul arde ca o torța VIDEO

11:25, 20.04.2024 - Incendiu la acoperișul unui bloc de locuințe, in municipiul Radauți.Intervin pompierii militari, cu 5 autospeciale de stingere, doua autospeciale de lucru la inalțime ți o ambulanța SMURD.Se lucreaza pentru localizarea flacarilor. Nu sunt anunțate victime.

DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic

12:31, 19.03.2024 - Este o pierdere tragica pentru comunitatea locala și pentru patrimoniul cultural al regiunii. The post DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic first appeared on Informatia Zilei .

Incendiu devastator in Bangladesh! Cel puțin 43 de morți și zeci de raniți/Imagini cutremuratoare – VIDEO

09:55, 01.03.2024 - Un incendiu cu urmari cumplite s-a produs in capitala Bangladeshului. Tragedia s-a soldat cu zeci de morți și de raniți. Cel putin 43 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite intr-un incendiu care a devastat joi seara o cladire cu sapte etaje dintr-un cartier de lux din capitala Bangladeshului,…

VIDEO | Tragedie de proporții in Bangladesh: un incendiu devastator a facut scrum un imobil de sapte etaje și a ucis zeci de persoane

04:10, 01.03.2024 - Cel putin 43 de persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu care a devastat joi seara un imobil de sapte etaje intr-un cartier instarit din Dacca, capitala Bangladeshului, anunta Guvernul, relateaza AFP, citat de news.ro. ”Pana in prezent, inregistram 43 de morti” in acest sinistru,…

Incendiu devastator in Bihor. Un barbat a fost gasit mort printre flacari. Casa lui a luat foc

22:45, 12.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, luni seara, intr-o localitate din Bihor. Un barbat a fost gasitn mort printre flacari, dupa ce pompierii au ajuns la fața locului. Trupul sau carbonizat se afla in interiorul casei in momentul in care a fost gasit. Acesta nu a putut sa se mai salveze din calea tragediei.

Incendiu devastator in Delta Vacarești: mobilizare de forțe la fața locului

15:40, 08.02.2024 - Incendiu in Delta Vacarești. O suprafața de 1,5 hectare a fost cuprinsa de foc. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgența București-Ilfov, la fața locului acționeaza 8 autospeciale de stingere.Sunt posibilitați de propagare, din cauza vantului, menționeaza sursa citata.Vom reveni cu amanunte.

Incendiu devastator la o pensiune din Calimanesti! Ce s-a intamplat cu turistii cazati acolo?

08:20, 04.02.2024 - S-a dat alarma, duminica dimineata, la o pensiune din stațiunea Calimanești. Pompierii au intervenit la ora 06.00, dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit. Proprietarul pensiunii a fost ranit, el suferind taieturi dupa ce a sparg un geam. Turistii s-au atoevacuat, dar un om e de negasit Mai mulți…

Incendiu devastator la o firma de prelucrarea a lemnului din Neamț

09:25, 31.01.2024 - Un om a murit in urma unui incendiu care a izbucnit in noaptea de marți spre miercuri la o firma care se ocupa de prelucrarea lemnului din Soci, comuna Borca, județul Neamț. Un barbat a fost gasit carbonizat.


Ce parere ai despre aceasta stire?