Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu devastator în Anglia! Pădurea lui „Winnie the Pooh” distrusă de flăcări uriaşe

Publicat:

Padurea faimoasa din celebra serie de desene animate, „Winnie the Pooh” a fost distrusa de flacari devastatoare. Pompierii s-au grabit la padurea Ashdown din dupa ce au fost semnalat un incendiu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Incendiu pe autostrada A3 Turda – Cluj Napoca. O autoutilitara a fost distrusa de flacari

18:15, 20.03.2024 - FOTO: Incendiu pe autostrada A3 Turda – Cluj Napoca. O autoutilitara a fost distrusa de flacari O autoutilitara a luat foc pe autostrada A3 Turda – Gilau (Cluj-Napoca), miercuri dupa-amiaza. Au intervenit pompierii. Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Garzii Gilau și a Detașamentului Turda au gasit…

Incendiu devastator in „inima” Bucurestiului. Focul a cuprins o mie de metri patrați, in Delta Vacaresti! (VIDEO)

16:30, 20.03.2024 - Un incendiu foarte puternic a izbucnit, miercuri dupa amiaza, in Delta Vacaresti. Pompierii ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit la fata locului cu sase autospeciale, pentru a stinge flacarile. S-au deplasat urgent sase autospeciale ale ISU Bucuresti-Ilfov, insa flacarile s-au extins pe mai bine de o mie…

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.

Incendiu devastator la o casa din comuna Berceni. Opt persoane s-au autoevacuat VIDEO

09:56, 02.03.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, sambata dimineața, la o casa din comuna Berceni, județul Ilfov. Pompierii au intervenit rapid pentru limitarea pagubelor și asigurarea securitații locuitorilor din zona.

Incendiu violent la o casa din Dambovița. Intervenție dramatica a pompierilor pentru evacuarea unei victime surprinsa de flacari

07:50, 06.02.2024 - Pompierii intervin, marți dimineața, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta generalizat la o casa dintr-o localitate din județul Dambovița. O persoana care fusese surprinsa de incediu a fost evacuata de echipajele de intervenție.

VIDEO | Incendiu devastator intr-un parc inclus in patrimoniul UNESCO: Au ars 600 de hectare

19:16, 28.01.2024 - Pompierii argentinieni au incercat sambata sa stinga un incendiu "scapat de sub control" in Parcul National Los Alerces din Patagonia, care a devastat deja aproape 600 de hectare din acest sit inscris in patrimoniul mondial UNESCO, a raportat agentia de presa Telam, citata de AFP.In plina vara din…

Barbat imobilizat la pat, mort intr-un incendiu devastator in Cluj. A fost ars de viu in propria locuința / FOTO

10:01, 22.01.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat imobilizat la pat a fost gasit mort, in urma unui incendiu grav. A fost ars de viu in flacarie care i-au cuprins locuința. Pompierii au acționat de urgența, insa nu au mai putut sa ii salveze viața.

VIDEO Incendiu devastator in Sank Petersburg. Arde un depozit al unuia dintre cei mai mari comercianți din Rusia

11:45, 13.01.2024 - Pompierii din Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei) se luptau sambata pentru a stinge un incendiu urias la un depozit apartinand unuia dintre cei mai mari retaileri online din Rusia, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?