Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă un accident mortal în locul în care a murit concurentul de la Masterchef

Publicat:

Locul blestemat. Accident mortal in Saschiz. Doi morti si un ranit grav dupa ce o masina a intrat in plin intr-un autocar. Acesta este al doilea accident mortal petrecut la Saschiz in ultima saptamana, dupa ce marți doua persoane, printre care un fost concurent al concursului MasterChef, și-au pierdut viața și un copil a fost ranit grav dupa ce mașina in care se aflau a intrat in plin intr-un autocar.

Mesajul sfasietor postat pe Facebook de Gabi de la "MasterChef", inainte de a muri

Purtatorul de cuvant al ISU Mureș, , a declarat pentru

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tanar ranit, captiv intr-o mașina rasturnata – accident la Rugașești

11:30, 31.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit duminica dimineața la un grav accident rutier, petrecut pe raza localitații Rugașești din comuna Cașeiu. Salvatorii au gasit la fața locului un autoturism puternic avariat, iar in interior era un tanar in varsta de aproximativ 20 de ani, incarcerat.…

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce dirija traficul: „Un om deosebit” / FOTO

12:21, 27.02.2024 - Cine este polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnadie, Gheorghe Huja, in amintirea lui Radu Trihenea.

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.

Accident mortal in Dolj. Un barbat a fost calcat de mașina pe trecerea de pietoni

08:25, 07.02.2024 - Accident cumplit in Dolj. Un barbat a fost calcat mortal de mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Acesta a fost gasit fara suflare intins pe asfalt, iar viața lui nu a mai putut fi salvata. Barbatul a fost declarat mort.

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.


Ce parere ai despre aceasta stire?