Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă un accident MORTAL a avut loc azi-noapte! Un tânăr de 21 de ani a MURIT!

Publicat:

La data de 08 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de o participanta la trafic, din orașul Novaci, despre faptul ca pe D.N. 67 Bengești-Ciocadia, a avut loc un eveniment rutier cu o victima.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Gorj și  Politiei Orașului Novaci, iar cu ocazia cercetarilor au constatat ca un tanar, de 21 de ani, din comuna Scoarța, ar fi sustras un autoturism, de pe raza comunei Mușetești, proprietatea unei femei, de 47 de ani, iar in timp ce se deplasa pe D.N. 67 localitatea…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a avut loc accidentul mortal in care un tanar de 18 ani a murit

09:51, 23.03.2024 - Titlu inițial: Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut... The post Cum a avut loc accidentul mortal in care un tanar de 18 ani a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…

Accident rutier mortal pe Șoseaua Siești din Capitala. Un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac / FOTO

08:35, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, seara trecuta, pe Șoseaua Siești din Capitala. In urma impactului violentm un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac.

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.


Ce parere ai despre aceasta stire?