Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă un ACCIDENT GRAV: Un TIR a intrat într-un tren, mai multe VICTIME, trafic feroviar BLOCAT / FOTO

Publicat:

Sase persoane au fost ranite usor miercuri seara, in localitatea valceana Caineni, dupa ce un autotren incarcat cu grau a intrat pe calea ferata si a fost lovit de un tren de pasageri al carui vagon s-a rasturnat, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav, cu șapte victime, in Deva. Traficul pe DN7, blocat

21:40, 23.04.2024 - Sapte barbati cu varste cuprinse intre 26 si 56 de ani au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc, marti seara, la intrarea in Deva, dupa ce microbuzul in care se aflau a izbit un parapet care desparte sensurile de mers. Traficul pe DN 7 si pe urcarea dinspre DN 76 pe DN 7 este blocat.

Drum Național blocat: Sunt 5 victime intr-un accident rutier

15:20, 14.04.2024 - Doua autoturisme au fost implicate, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN 13, in judetul Mures, primele informatii aratand ca sunt cinci persoane ranite. Traficul este blocat complet.

Accident naval, pe bratul Chilia, judetul Tulcea. Patru victime, din care un minor

19:10, 10.04.2024 - In urma cu putin timp in dispeceratul pentru Situatii de Urgenta Delta judetului Tulcea a venit un apel la numarul unic de urgenta care semnala, in zona fermei Tatanir, pe Bratul Chilia, o ambarcatiune navala ambulanta privata , a fost implicata intr un accident naval in urma caruia au rezultat patru…

Accident cu doua TIR-uri, pe DN6, in Caraș-Severin. Traficul, complet blocat in zona: doua victime - FOTO

09:05, 15.03.2024 - Echipajele operative au intervenit cu o autospeciala de stingere, o autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, o ambulanța SAJ și un echipaj IPJ. In urma evenimentului, au rezultat doua victime. Un șofer a ramas incarcerat, iar cel de-al doilea șofer, conștient,…

Accident cu doua victime pe Valea Oltului, trafic blocat

14:55, 22.02.2024 - Doua persoane sunt in stare grava, incarcerate, in urma unui accident care a avut loc joi pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Cainenii Mari. Traficul rutier intre județele Sibiu și Valcea este blocat.

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:40, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:05, 15.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau: ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?