Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o dovadă că AVORTUL este CRIMĂ: Copiii pot procesa informaţii încă din perioada intrauterină

Publicat:

Copiii pot incepe sa proceseze si sa inteleaga informatii inca din faza intrauterina, releva cercetatori de la Facultatea de medicina din cadrul Universitatii din Florida, intr-un studiu publicat recent in revista and Development.

Studii anterioare aratau ca procesul de invatare incepe imediat dupa nastere. Acum, s-a descoperit ca acest lucru se intampla mult mai devreme, in timpul celei de-a 34-a saptamani de sarcina, cand s-a dovedit ca fatul este capabil sa asimileze concepte noi, relateaza www.scienceworldreport.com.

'Vocea mamei este sursa predominanta de…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenta la Universitatea Ovidius Constanta: Andreea Lungan, medaliata cu bronz la Concursul Studentesc de Matematica SEEMOUS

13:55, 16.04.2024 - Andreea Lungan, studenta in anul al doilea la Facultatea de Matematica si Informatica FMI a Universitatii "Ovidius" din Constanta UOC , a obtinut medalia de bronz la cea de a XVIII a editie a Concursului Studentesc de Matematica SEEMOUS South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students…

Doliu imens in literatura romana: Directorul revistei ''Luceafarul de dimineata'' s-a stins din viața

13:41, 15.04.2024 - Anuntul a fost facut sambata de Uniunea Scriitorilor din Romania.''Uniunea Scriitorilor din Romania anunta cu profunda tristete deosebita disparitia dintre noi a criticului literar Dan Cristea, director al revistei 'Luceafarul de dimineata'. (...) Prin trecerea in eternitate a lui Dan Cristea, literatura…

Adevarul despre indulcitori. Au efecte nebanuite asupra organismului, potrivit nutriționiștilor

12:40, 10.04.2024 - Controversa de durata provocata de utilizarea indulcitorilor in locul zaharului provine din opinii contradictorii despre potențialul indulcitorilor de a stimula apetitul. Studii anterioare au incercat sa clarifice dilema, insa nu au reușit sa aduca probe indubitabile intr-o direcție sau alta.Un studiu…

Colaborare și Educație: Universitatea „Valahia” și Penitenciarul Mioveni impreuna pentru o Justiție și Reintegrare Sociala Durabila

23:20, 09.04.2024 - Intr-o inițiativa ce imbina educația și colaborarea interinstituționala,  Universitatea ” Valahia” din Targoviște prin Facultatea  de Drept și Științe Administrative, a dat startul colaborarilor cu instituții publice. Așa cum au afirmat rectorul Universitații Valahia, conf.univ.dr. Ioan Corneliu Salișteanu…

Parintele Necula va vorbi la Universitatea „Constantin Brancoveanu”

08:15, 16.03.2024 - La invitația cadrelor didactice și a studenților Universitații ”Constantin Brancoveanu” din Pitești, Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice din Rm. Valcea, preotul profesor Constantin Necula va susține conferința cu tema ” Inalțandu-ne Conștiința”. Citește și IPS Calinic Argeșeanul…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Fenomen neașteptat in natura: specia de furnici care a forțaț leii sa iși schimbe metoda de hranire

22:00, 26.01.2024 - Furnicile forțeaza leii din Kenya sa-și modifice comportamentul de vanatoare și sa schimbe prada, arata un studiu realizat de cercetatori de la Universitatea din Florida și publicat in revista Science, informeaza Mediafax.Furnicile cu cap mare, despre care se crede ca sunt originare din Mauritius,…


Ce parere ai despre aceasta stire?