Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ultima vreme a slăbit vizibil. Adelina Pestrițu spune ce a făcut pentru a da jos 9 kilograme

Publicat:

In ultima perioada, Adelina Pestrițu a slabit foarte mult și pentru ca toți fanii vroiau sa afle secretul, bruneta l-a dezvaluit. Iubita lui Speak a spus tuturor ce face pentru a arata atat de bine. Adelina a facut totul public pe contul de socializare, in speranța ca și alte persoane vor urmari pașii urmați de ea.” Acest articol vine ca un raspuns in urma intrebarilor voastre despre cum arata meniul meu și ce am facut pentru a da jos cele 9 Kg „Voi alegeți  ce vi se potrivește și cum doriți sa taiți! Incepand prin a va povesti din experianța mea, va marturisesc ca micul-dejun reprezinta cea mai…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Test pentru cei cu adevarat atenti. Poti sa iti dai seama care este greseala din imaginea cu doua prietene care servesc micul dejun?

19:11, 17.04.2024 - Playtech Știri iți prezinta un test de atenție sub forma unui material prin care iți poți evalua abilitațile cognitive. Sarcina ta este sa identifici greșeala din imaginea cu cele doua prietene care servesc prima masa a zilei. Ce condiții trebuie sa respecți pentru a rezolva problema. Test de atenție…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Star Matinal. Cum se menține Francisca, iubita lui TJ Miles, dupa ce a slabit peste 20 de kilograme. Nu crede in diete: „Traim ca niște oameni normali”

12:45, 20.03.2024 - Francisca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme, iar de cand a trecut printr-o transformare radicala, bruneta este mult mai atenta la alimentație. Nici sportul nu lipsește din activitațile ei zilnice.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, povestește despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara și am slabit zece kilograme”

21:26, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefa

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Vedeta din Romania care a slabit 18 kilograme in doar 40 de zile: ‘Ma simt foarte bine’

11:20, 25.02.2024 - Nu de puține ori am auzit, unii chiar și au incercat, diferite, tehnici de slabire. Unele dintre ele sunt extrem de dure, dar pare-se ca dau și rezultate, dar nu și fara mici complicații. Este și cazul de fața, in care aflam despre vedeta din Romania care a slabit 18 kilograme in doar 40 de […] The…

Mihai Dedu a slabit 36 de kilograme in 10 luni. Ce alimentație drastica a avut prezentatorul de știri

09:06, 31.01.2024 - Mihai Dedu a slabit 36 de kilograme in 10 luni.Ce alimentație drastica a avut prezentatorul de știri Continue reading Mihai Dedu a slabit 36 de kilograme in 10 luni. Ce alimentație drastica a avut prezentatorul de știri at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?