Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Caraş-Severin, la Anina şi Oraviţa, a căzut prima zăpadă

Publicat:

Ceva mai serios a nins in Anina, unde orasul a fost acoperit aproape in intregime de zapada, dar a nins si la Oravita desi nu la fel de abundent ca la Anina. Si in zonele montane, pe Semenic si a nins serios, asa ca la munte.

Desigur nu au lipsit nici primele filmari si fotografii cu omatul depus astazi pe retele de socializare, nostalgia devenind cuvantul de ordine. Potrivit meteorologilor in sud-vestul tarii va ninge si maine. Specialistii au anuntat ca marti, 26 noiembrie, si miercuri, 27 noiembrie, va mai ninge in sud-vestul si local in sudul  tarii.   Duminica…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Specialiștii ANM au emis prognoza pentru luna aprilie: vom avea o primavara 'ca pe vremuri'

09:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța ca in luna aprilie temperaturile medii vor avea fluctuații, iar cantitațile de apa vor fi moderate, in special in prima jumatate a lunii, informeaza Mediafax. Potrivit ANM, in saptamana 1-8 aprilie, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele…

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Se intoarce zapada. ANM a emis o notificare privind condițiile meteorologice nefavorabile in intreaga țara

14:45, 19.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis, in ziua de marți, o avertizare cu privire la condițiile meteorologice nefavorabile, care includ precipitații ușoare, insa și ninsori in zonele montane, insoțite de rafale de vant, valabila pana joi seara, pe intreg teritoriul țarii.…

Alerta meteo! vremea se va raci brusc

17:00, 04.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, intervalul 4 – 17 martie 2024. Specialistii ANM anunta ca, de la mijlocul acestei saptamani temperaturile vor fi in scadere in regiunile nord-estice, sudice si estice. In zona montana inalta precipitatiile…

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ce se anunța in luna martie. Cand lovesc ploile, cat va fi de cald

14:50, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani, valabila in perioada 26 februarie-25 martie 2024. Specialiștii anunța in continuare temperaturi neobișnuite.

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?