Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Împăcare la "Mireasă pentru fiul meu"? Ea a făcut primul pas, iar el a reacţionat neaşteptat

Publicat:

Unde e cearta, e loc si de împacare, principiu pe care unii concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu" îl sustin. Adriana a facut primul pas catre Petru B., dupa ce s-au certat zilele trecute, dar concurentul a avut o reactie neasteptata.
Conurenta, mamica unei fetite, i-a facut un mic dar lui Petru B., cu speranta împacarii, însa el nu a fost impresionat de gestul sau, ba chiar a reactionat respingator.
"Nu stiu daca a fost o împacare. A venit pur si simplu cu trei clatite la mine sa îmi demonstreze într-un fel ca lumea nu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce se intampla intre Adriana și Albert. Ce relație au in prezent cei doi concurenți: "Ne-am apropiat..."  / VIDEO

20:55, 16.04.2024 - La petrecerea de zilele trecute, Albert s-a apropiat de Adriana. Cei doi concurenți se afla, din nou, in cunoaștere. Ce au declarat cand au fost intrebați de prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, ce fel de relație au in prezent.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum raspunde tanara și ce spune despre o posibila impacare cu Sergiu

13:30, 17.02.2024 - Madi a fost intrebata care e statusul ei amoros dupa ce s-a desparțit de Sergiu. Internauții au fost curioși daca aceasta are o relație cu Horia, dupa ce numele lui a fost menționat de mai multe ori dupa ce s-a aflat ca finaliștii sezonului 8 nu mai formeaza un cuplu.

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert cand a vazut imagini cu Antonia și Valentin ținandu-se de mana

15:00, 07.02.2024 - Situație incurcata pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! Triunghiul Antonia-Albert-Andrada pare ca este pe cale sa se extinda. Laura spune ca a observat priviri insistente din partea Antoniei catre Cristian, iar Albert a vazut ca Valentin și Antonia s-au ținut de mana la petrecere.

Mireasa, sezon 9. Liviu, tachinat de baieți. Cum a reacționat Andrada cand a vazut imaginile in care s-a vorbit despre ea

12:45, 25.01.2024 - Dupa ce și-a exprimat preferința pentru Andrada, baieții l-au tachinat pe Liviu. In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 24 ianuarie 2024 au fost difuzate imagini cu discuțiile baieților, imagini pe care Andrada le-a vazut.


Ce parere ai despre aceasta stire?