Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imn Oradea – Oradea mea

Publicat:

I) Frumos ca niciodata, iți cant mereu de dor

Orașul verde-al țarii, Oradea, te ador

In parcuri, la Cetate, ma simt mereu acasa

Cu mandrele-ți palate, Oradea mea frumoasa

Refren:

Te iubesc, Oradea (Oradea)

Și te prețuiesc (Oradea)

Ești orașul meu

Te voi canta mereu BIS

II) Etern ca o poveste, cand clopotul rasuna

Simbolul nostru este, Biserica cu Luna

Iar Toamna oradeana ne cheama s-o cinstim

Noi te purtam in suflet, Oradea, te iubim

Refren:

Te iubesc, Oradea (Oradea)

Și…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

 ”Sunt cel mai frumos din orașul acesta/pe strazile pline cand ies n-am pereche” …cercul poeților disparuți – RADU STANCA

08:20, 05.03.2024 -   Astazi se implinesc 104 ani de la nașterea poetului, dramaturgului și regizorului  Radu STANCA. Pe 5 martie 1920 la Sebeș a vazut lumina zilei intr-o familie cu vocație intelectuala. Tatal, Sebastian Stanca, facea parte din generația Luceafarului budapestan, avea studii teologice, un doctorat in filozofie…

Orașul din Romania descris ca fiind cel mai romantic din Europa! Turiștii pot face aici o escapada romantica fara prea mulți bani: "Un loc cu adevarat frumos..."

13:46, 13.02.2024 - Sigur ciocolata și trandafirii sunt cadouri bune de Ziua Indragostiților, dar daca iți poți surprinde și partenerul cu o escapada romantica, de ce nu? Orașul din Romania descris ca fiind cel mai romantic din Europa! Turiștii pot face aici o escapada romantica fara prea mulți bani.

Eliza Samara este in doliu: "Te-am iubit, te iubesc, te voi iubi mereu, inima mea…"

09:20, 12.02.2024 - Tatal constantencei Eliza Samara, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa de pe glob, a trecut la cele sfinte, la doar 62 de ani. Anuntul trist a fost facut in mediul online de insasi sportiva, care a atasat si o fotografie cu ea si tatal ei:Redam integral mesajul:"De azi esti ingerul meu…

Claudia Patrașcanu a lansat cea mai recenta piesa. Ce frumos canta și ce spectaculos arata artista in videoclip / VIDEO

11:30, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu le-a promis fanilor o surpriza inainte de Ziua Indragostiților și s-a ținut de cuvant. Artista a lansat cea mai recenta piesa, intitulata sugestiv „Inimi”, in care a facut senzație, alaturi de Daniel Mihai, fosta ispita de la Insula Iubirii.

Orașul din Europa unde animalele sunt duse la biserica. Alaturi de stapanii lor, primesc binecuvantarea preoților 

21:11, 20.01.2024 - Intr-un oraș din Europa, in fiecare an, intr-o zi anume, animalele sunt aduse la biserica, unde sunt binecuvantate și sfințite. In Madrid, Spania, pe 17 ianuarie, a avut loc sarbatoarea Sfantului Anton de Abbot, ocrotitorul animalelor.

Orașul frumos de langa granița Romaniei. Este o nestemata care sta pe nedrept in umbra micii Viene VIDEO

19:15, 01.01.2024 - Aradul, oraș cu o importanta istorie și cultura, reședința de județ de la granița țarii, dispune de numeroase obiective turistice de care puțini știu. Istoricul local Antoniu Martin ne dezvaluie care sunt o parte dintre acestea.


Ce parere ai despre aceasta stire?