Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini spectaculoase! Un bărbat a fost luat pe sus de tornadă, cu tot cu maşină!

Publicat:

Un american a avut parte de o situatie de viata si de moarte atunci când a avut de înfruntat o tornada. Întregul moment a fost filmat cu o camera video si a devenit viral pe internet.

Întâlnire înspaimântatoare între un american si... o tornada! Barbatul se afla în masina, în timp ce a fost surprins de un imens vârtej de aer. Desi a spus ca nu s-a mai confruntat cu o astfel de situatie, el a depasit momentul cu un calm desavârsit, chiar si atunci când era sa fie luat pe sus cu totul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, acoperita de un val de praf saharian. Imagini spectaculoase care se vad si din satelit (VIDEO)

11:30, 24.04.2024 - Bucurestenii, dar si locuitorii altor orase din Romania, s-au trezit miercuri dimineata cu masinile acoperite de praf saharian, dupa ce un astfel de val a „maturat” tara. Oameni din Tulcea, Constanta, Ialomita, Braila, dar si din alte zone ale tarii si din Bucuresti au postat fotografii. Concentratii…

Situație neașteptata in Targu-Jiu! O mașina a ramas blocata in service din cauza lucrarilor de pe strada | VIDEO

14:40, 23.04.2024 - Revoltat, patronul unui service din Targiu-Jiu a postat in mediul online imagini cu lucrarile de reabilitate a trotuarului din facea afacerii sale. Acesta susține ca din acest motiv, clienții nu pot ajunge la ei.

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

Incepe sa prinda contur! IMAGINI spectaculoase de pe un lot al primei autostrazi din Romania care va strapunge Carpații

10:50, 10.04.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania a anunțat ca pe A1, lotul 5, se monteaza grinzile prefabricate la pasajul din zona Nodului Rutier Bascov, astfel ca pana pe 30 aprilie circulația se va desfașura dirijat.

Imagini spectaculoase de la Iași » Dinamo, intalnire speciala cu suporterii

22:50, 29.02.2024 - Delegația lui Dinamo a ajuns la Iași pentru meciul cu Poli, care va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. La Iași, „cainii” s-au intalnit cu suporterii și au cantat impreuna, au aprins torțe roș-albe și s-au distrat…

Un european, un american și un asiatic merg sa-și cumpere o mașina. La ce se uita mai atent fiecare dintre ei

13:25, 23.02.2024 - Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru pentru consumatorii de pe piețele din Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est (62%), iar performanța vehiculelor, pentru cumparatorii…

O mașina de gunoi a facut prapad la Alba Iulia. Imagini halucinante cu vehiculul scapat de sub control - VIDEO

08:30, 06.02.2024 - Din imaginile surprinse de o camera de supraveghere se observa cum mașina de gunoi pornește in tromba, dupa ce a descarcat mai multe pubele, avariaza mai multe autoturisme și se oprește intr-un copac, scrie Alba24 . Reprezentații companiei de salubrizare au transmis ca accidentul grav s-a produs din…

FOTO. Telescopul James Webb a surprins imagini spectaculoase cu 19 galaxii spirale, vecine cu Calea Lactee

21:50, 29.01.2024 - Mai multe imagini surprinse de telescopul James Webb arata in detalii remarcabile 19 galaxii spirale care se afla relativ aproape de Calea Lactee, oferind noi indicii despre formarea stelelor, precum și despre structura și evoluția galaxiilor, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?