Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini șocante cu un copil care a fost lovit de mașină! Acesta s-a ridicat instant după izbitură datorită ghiozdanului

Publicat:

Imagini șocante in care un copil, tocmai intors de la școala, alearga pe drum direct in fața unei mașini care se apropie, dar apoi se ridica pe picioarele lui și se intoarce pe trotuar dupa ce tocmai a fost aruncat de o mașina la cațiva metri in sus. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 3 ani a ieșit pe strada și a fost lovit de mașina, in Sibiu

23:16, 15.04.2024 - Un copil de 3 ani a ieșit pe strada și a fost lovit de mașina, in SibiuUn copil in varsta de 3 ani a patruns pe carosabil, in localitatea Șelimbar, județul Sibiu, micuțul fiind lovit de o mașina, luni noaptea, scrie Mediafax.

Un copil de 2 ani și-a lovit mama cu o mașina Tesla. Gigantul auto se afla acum in fața unui proces bizar

12:35, 15.04.2024 - Un juriu din California urmeaza sa decida cine este de vina dupa ce un copil de 2 ani și-a lovit mama insarcinata cu o Tesla model X, intr-un proces civil care ar putea ridica intrebari cu privire la caracteristicile de siguranța ale vehiculului și ar putea obliga compania de mașini electrice a lui…

Tesla, data in judecata dupa ce un copil de 2 ani a lovit-o pe mama sa cu o mașina Model X. „Este defect”

09:20, 15.04.2024 - Este Tesla de vina pentru ca un copil mic a lovit-o pe mama sa cu SUV-ul Model X al familiei? Asta urmeaza sa stabileasca, in curand, un juriu din California, intr-un proces civil care ar putea ridica intrebari cu privire la caracteristicile de siguranța ale vehiculului.

Fostul prefect de Gorj, un nou dosar penal. S-a urcat a sasea oara la volan si a lovit o masina

10:46, 22.03.2024 - Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega are un nou dosar penal dupa ce s-a urcat la volan desi are permisul retras si a lovit și o masina in Targu Jiu. Imagini cu Dan Ilie Morega au fost surprinse joi seara intr-o benzinarie din Targu Jiu. De acolo el a plecat spre casa, iar in […] The post Fostul prefect…

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

(video) Un copil, lovit de o mașina pe o strada din Tiraspol: A fugit prin fața automobilului

12:40, 13.02.2024 - Un copil de 9 ani a fost lovit de automobil, in timp ce a incercat sa traverseze neregulamentar o strada din Tiraspol. Din imaginile surprinse de camera de bord se observa cum șoferița a incercat sa evite impactul, insa nu a reușit. Minorul a fost spitalizat.

Imagini socante cu un barbat care si-a lovit intentionat vecinul cu masina. Victima era cu copilul la plimbare VIDEO

16:55, 31.01.2024 - Un barbat din satul bihorean Surduc și-a lovit intenționat cu mașina un vecin care isi plimba copilul de doi ani in spinare. Incidentul șocant a avut loc luni dupa-amiaza, fiind surprins de camerele de supraveghere din zona. Acum, autorul faptei a ajuns in Arestul Politiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?