Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini INCREDIBILE cu Anda Adam! Vezi cum se pregătește artista, însărcinată în șase luni, de concert!

Publicat:

este, în aceste momente, în Turcia, în Antalya, la un resort exclusivist de acolo și se pregatește intens de un concert de zile mari. Însarcinata în șase luni, frumoasa artista a avut grija sa se relaxeze înainte de a începe repetițiile.

&"Ma simt foarte bine, nu ma împiedica sarcina niciun moment sa cânt. O voi face și în continuare&", ne-a declarat, în exclusivitate, în timp ce se lafaia în imensa piscina a resortului de super-fițe la care este cazata în Turcia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Bataie ca-n Vaslui la liceu! Intai s-au paruit fetele, apoi mamele elevelor și-au imparțit palme

19:05, 22.03.2024 - Scene incredibile in fața Liceului Mihai Eminescu din Barlad. Doua eleve s-au paruit in fața școlii, iar mai apoi au inceput și mamele celor doua adolescente sa-și imparta palme și picioare. Imagini incredibile surprinse de elevii Liceului „Mihai Eminescu” Barlad in urma cu cateva zile. Doua eleve…

Au explodat exporturile turcești de fructe și legume spre Rusia

07:25, 19.03.2024 - Sectorul fructelor și legumelor proaspete din Turcia a inregistrat in luna ianuarie exporturi in valoare de 367,1 milioane de dolari, o cota importanta de 62% fiind realizata de provinciile Mersin, Antalya și Hatay, relateaza Anatolia citata de Rador Radio Romania. Potrivit datelor obținute de reporterul…

Imagini incredibile de la Premiile Oscar 2024! John Cena a ales o ținuta cu care i-a lasat pe toți fara cuvinte / FOTO

09:16, 11.03.2024 - John Cena a avut o apariție incredibila pe scena Premiilor Oscar 2024. Luptatorul a ales o ținuta cu care i-a lasat pe toți fara cuvinte. In timp ce unii l-au apreciat pentru curaj, alții nu au ezitat sa ironizeze alegerile lui John Cena, in materie de haine!

Ana Baniciu, schimbare de look in luna a cincea de sarcina! Cum se pregatește viitoarea mamica pentru venirea pe lume a bebelușului ei / FOTO

18:05, 20.02.2024 - De cand a aflat ca urmeaza sa devina mamica, Ana Baniciu radiaza de fericire. Insarcinata in luna a cincea, artista a apelat la o schimbare de look. Iata cum se pregatește viitoarea mamica pentru venirea pe lume a bebelușului ei!

Gheoghe Hagi implinește 59 de ani. Imagini de senzație publicate de Galatasay

14:45, 05.02.2024 - Fostul capitan la Generației de Aur, Gheorghe Hagi, implinește, luni, 59 de ani. Fosta sa echipa de club, Galatasaray Instanbul a publicat imagini de senzație din perioada in care romanul a activat in Turcia.

Opt rute suspendate de Wizz Air de pe aeroportul din Cluj-Napoca, nu vor mai reluate in 2024!

16:35, 03.02.2024 - Opt rute operate de compania low-cost WIZZ AIR, care au fost suspendate in urma cu cateva saptamani sau urmeaza sa fie suspendate, nu vor mai fi reluate in 2024 de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca. Printre acestea se afla și o ruta sezoniera care nu va mai fi operata in sezonul…

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.


Ce parere ai despre aceasta stire?