Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini incredibile! Copil de doi ani căzut de la geamul unui autobuz aflat în mișcare

Publicat:

Imagini incredibile în China unde o fetița de numai doi ani a cazut dintr-un autobuz aflat în mișcare.

Incidentul a avut loc într-un oraș din sud-estul țarii. Pe filmarea facuta de o camera aflata pe bordul unei alte mașini, se poate vedea cum copilul cade inexplicabil de la geamul autobuzului.

Din fericire, micuța a scapat incredibil fara vreo zgârietura. Mama fetei le-a declarat polițiștilor ca aceasta se juca pe scaun iar autobuzul încetinise. Inexplicabil, copilul s-a dezechilibrat și într-o fracțiune de secunda a ajuns pe carosabil.

Femeia…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

O eleva a cazut de la geamul unui liceu din Cluj-Napoca! Profesorii au spus ce s-a intamplat

17:06, 22.04.2024 - O adolescenta a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi cazut de la etajul unei instituții de invațamant situata pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca. Incidentul s-ar fi petrecut la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. ”Astazi,  22.04.2024, intre orele 14:00-15:00, respectiv…

China a fost prinsa in fapt: Furnizeaza Rusiei tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte in razboiul din Ucraina

15:30, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters.

Imagini incredibile din timpul cutremurului din Taiwan. Au cazut bucați din munte peste șoferi, care au ramas blocați

11:40, 10.04.2024 - Au fost facute publice noi imagini filmate in timpul cutremurului de 7,4 din Taiwan, de saptamana trecuta. Au fost surprinse de camerele de bord ale mai multor mașini, in ziua in care peste 100 de oameni au ramas blocați in tuneluri sau pe șosele.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE: Numeroase victime, mai mulți morți intre care și un copil, la un raliu auto

16:50, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai…

Dragostea ar fi de vina: Un tanar, spitalizat dupa ce a cazut de la etajul 4. Ce spun prietenii cu care era in apartament

10:50, 11.03.2024 - Un barbat de 28 de ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc de locuit. Incidentul a avut loc sambata noaptea, pe 10 martie. Unul dintre prietenii victimei a dezvaluit, pentru UNIMEDIA, ca victima se certase cu iubita cateva zile mai devreme și avea o stare emoționala precara.

Momente de panica, in Mureș. Bucați dintr-un avion de agrement au cazut langa o gradinița. Incidentul anchetat de procurori

20:06, 06.02.2024 - Incidentul produs marți dupa-amiaza in localitatea Nazna, județul Mureș, unde o piesa din fuzelajul unui avion a cazut langa o gradinița, este anchetat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Targu Mureș.


Ce parere ai despre aceasta stire?