Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini de senzaţie! A fost plinuţă şi acum arată DEMENŢIAL! O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a etalat decolteul generos pe internet!

Publicat:

Dupa ce a fost aspru criticata de fostul ei iubit din competitia "Mireasa pentru fiul meu" pentru kilogramele în plus. Dupa ce a parasit reality-shoul tânara a scapat de surprus si a ajuns la o silueta de invidiat.

Madalina se bucura de viata de dupa "Mireasa pentru fiul meu"! Tânara a facut minuni, iar kilogramele în plus au început sa dispara. 

De curând, aceasta a postat pe o retea de socializare o fotografie în care arata bestial. Decolteul generos al corsetului pe care îl poarta i-a adus peste…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

„Evident ca ma enervez”. Sanziana Negru, criticata de fani, pe internet. Ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc / FOTO

18:11, 16.02.2024 - Sanziana Negru a fost criticata de fani pe internet, dupa ce cainele ei i-a devastat locuința. Dupa o zi aglomerata, iubitei lui Ștefan Floroaica nu i-a venit sa creada ce a vazut cand a ajuns acasa. Iata ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc!

Gheoghe Hagi implinește 59 de ani. Imagini de senzație publicate de Galatasay

14:45, 05.02.2024 - Fostul capitan la Generației de Aur, Gheorghe Hagi, implinește, luni, 59 de ani. Fosta sa echipa de club, Galatasaray Instanbul a publicat imagini de senzație din perioada in care romanul a activat in Turcia.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, noi imagini cu bebelușul ei. Cat de mult seamana micuțul baiețel cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:51, 24.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu tanara mamica!

Care este starea de sanatate a lui Madi, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 8. Ce a postat tanara pe internet, dupa ce Sergiu a avut o reacție acida in mediul online / FOTO

17:05, 22.01.2024 - Dupa reacția pe care a avut-o Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, Madi, partenera acestuia, a facut lumina și le-a prezentat fanilor sai situația cu care se confrunta. Iata cum se simte tanara acum, dupa ce in urma cu cateva zile a ajuns de urgența la spital!


Ce parere ai despre aceasta stire?