Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI de PUS ÎN RAMĂ! ADRIAN ENACHE și IULIANA MARCIUC, ALĂTURI de CEL care LE-A ÎMPLINIT VIAȚA! | FOTO

Publicat:

Prezentatoarea de televiziune și partenerul ei, cantarețul , au organizat mare petrecere mare cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, David, care a implinit noua ani.

Petrecerea a fost organizata intr-un mall, unde David a fost inconjurat cu toata dragostea de parinții lui, dar și de foarte mulți prieteni.

Fructul iubirii dintre și a fost rasfațat cu toate cele. Parinții sai sunt topiți dupa micuțul care este un puști extraordinar de simpatic. Cei trei formeaza o familie foarte frumoasa.

Ziua de naștere a lui…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este persoana care i-a calauzit viața Iulianei Marciuc! Lecția pe care a invațat-o prezenatatoarea, odata cu trecerea anilor / VIDEO

22:50, 09.04.2024 - Iuliana Marciuc vorbește despre persoana care și-a pus amprenta asupra vieții ei! Prezentatoarea TV ne dezvaluie lecția pe care a invațat-o, odata cu trecerea anilor. Cel mai important sfat primit de jurnalista.

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!

Xtra Night Show. Cum l-a cunoscut Iuliana Marciuc pe Adrian Enache. Incredibila poveste de iubire dintre cei doi: "L-am admirat..." / VIDEO

00:00, 12.03.2024 - Adrian Enache și Iuliana Marciuc traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei decenii și au impreuna au un fiu pe nume David. Invitata in platoul Xtra Night Show, Iuliana Marciuc a povestit cum l-a cunoscut pe artist.

Cat de mult a slabit Andreea Marin. Vedeta a surprins cu ultima ei apariție la un eveniment organizat de 8 martie

11:51, 09.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit foarte mult in ultimele luni, iar dovada sta in cea mai recenta aparitie a vedetei, care a fost impecabila. Prezentatoarea TV a participat la un eveniment organizat pe 8 martie, de Ziua Femeii, unde aceasta s-a intalnit cu femeile importante din viața…

Primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului / FOTO

13:00, 11.02.2024 - Au aparut primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului in varsta de 41 de ani din Targoviște, insa a fost in zadar, deoarece acesta era deja decedat. Iata ce fotografii au aparut de acolo, dar și ce se știe despre atacatori!

Xtra Night Show. Cat s-a schimbat Geanina Ilieș in ultimii ani. Prezentatoarea de la Antena Stars, despre viața de mama / VIDEO

23:01, 07.02.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit cat de mult s-a schimbat in ultimii ani. Prezentatoarea de la Antena Stars a oferit informații despre viața de mama. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?