Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI APOCALIPTICE în apropiere de Moldova. Ploaia a ajuns cât gardurile localnicilor (VIDEO)

Publicat:

Imagini apocaliptice surprinse in apropiere de Moldova. O localitate din regiunea Ternopil, Ucraina a fost inecata la propriu de ploile torențiale din ultimele zile. Ploaia a ajuns cat gardurile localnicilor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Stephen Brien: "Moldova ar putea fi folosita in ”planul B” pentru Ucraina"

12:30, 07.04.2024 - Occidentul se gindește serios la iminenta infringere a Kievului oficial in razboiul cu Rusia, pregatește un plan "B" pentru Ucraina și ia in calcul Moldova in calitate de trambulina pentru trupele sale. O astfel de opinie a exprimat fostul director de personal al Subcomitetului pentru Orientul Apropiat…

Avertismentul lui Macron. Daca Rusia va caștiga in Ucraina va amenința Romania și Moldova, iar credibilitatea Europei va fi „redusa la zero”.

13:40, 15.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat, joi, ca Rusia nu iși va opri ambițiile teritoriale daca va caștiga in Ucraina, reprezentand o amenințare pentru țarile vecine Moldova, Romania și Polonia.

(video) „Shodneak”-ul hoților in lege din Ucraina și Moldova, intr-un local din Chișinau, asaltat de mascați: Interlopii imparțeau zonele și-și numeau „smotreașie”

13:21, 16.02.2024 - O reuniune a liderilor lumii interlope din Moldova și Ucraina a fost deconspirata de catre ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate și cei de urmarire penala a INI, in colaborare cu procurorii PCCOCS. Evenimentul, care avea loc intr-un local din Chișinau și presupunea partajarea sferelor…

Alerta in Republica Moldova. Resturi de drona Shahed, depistate in apropiere de frontiera cu Ucraina

19:15, 11.02.2024 - Resturi de drona de tip „Shahed" au fost depistate duminica dupa-masa in apropiere de satul Etulia, o localitate din sudul Republicii Moldova, situata in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar polițiștii de frontiera de la Chișinau iau in calcul ca drona a fost doborata.

FOTO Rușii ar fi reușit sa puna mana pe sistemul Starlink al lui Elon Musk și l-ar folosi pe frontul din Ucraina

21:20, 10.02.2024 - Imagini aparute de pe frontul razboiului din Ucraina arata cum soldați ruși ar fi reușit sa captureze mai multe sisteme de internet Starlink dezvoltat de catre compania SpaceX a lui Elon Musk. Mai mult, pare ca rușii s-ar folosi deja de sistemul Starlink pe front.

Ilan Șor: „Revenim oricum la Gazprom. Cine va raspunde pentru mișmașuri?”

17:41, 31.01.2024 - Politicianul Ilan Șor afirma ca situația livrarilor de gaze catre Moldova este catastrofala. „Gazul la un tarif avantajos pentru locuitorii Moldovei nu este lasat sa intre in țara. In consecința, toata lumea platește de cateva ori mai mult decat, de exemplu, Ucraina și Ungaria. Deja de cațiva ani guvernarea…

Hellvig se lanseaza in cap

10:15, 31.01.2024 - Orchestra tradeaza o anume pregatire. Au mai probalit cindva și pe alte teme. Se știu. De cum a zis Claudiu Tarziu, din Opoziție, depre granițe, de indata Hellvig s-a urcat pe scaun sa ne spuna ce crede el. Și de indata revista pe care a lansat-o (Newsweek) l-a reluat. Și au inceput și ceilalți. Acoperiți,…

VIDEO. Avion militar rusesc prabușit in apropiere de granița cu Ucraina. Avea 65 de soldați ucraineni la bord

12:25, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, potrivit presei pro-Kremlin. La bord se aflau 65 de soldați ucraineni. Imagini cu momentul impactului au fost postate pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?