Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini in premiera. Cum arata Gica Popescu dupa un an si jumatate de inchisoare

Publicat:

4 a admis luni cererea de eliberare conditionata din inchisoare a lui , fostul capitan al nationalei, care executa la o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor din fotbal.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Mazare si-a incercat degeaba norocul in instanța

16:15, 17.04.2024 - Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, cererea lui Radu Mazare de eliberare conditionata din Penitenciarul Jilava, unde executa o condamnare de 9 ani inchisoare, primita in anul 2019 in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si plaje din Constanta si Mamaia. Instanta a stabilit ca Radu Mazare…

Radu Mazare ramane in inchisoare, dupa ce instanța i-a respins cererea de eliberare condiționata

16:01, 17.04.2024 - Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, cererea lui Radu Mazare de eliberare conditionata din Penitenciarul Jilava, unde executa o condamnare de 9 ani inchisoare, primita in anul 2019 in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si plaje din Constanta si Mamaia.

Cum arata Vlad Pascu, dupa mai bine de jumatate de an de inchisoare. Soferul drogat e de nerecunoscut. Foto

14:26, 08.04.2024 - Dupa mai bine de jumatate de an de inchisoare, șoferul care a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri este de nerecunoscut. In spațiul public au aparut noi imagini cu Vlad Pascu. Autorul accidentului din stațiunea 2 Mai are un look nou, pare o alta persoana. Noi imagini cu șoferul care a ucis […]…

Trenul spre aeroportul Otopeni a ramas blocat in camp o ora și jumatate. Imagini exclusive de la fața locului

10:25, 15.03.2024 - Trenul de la Gara de Nord spre aeroportul Otopeni a ramas blocat in camp, vineri dimineața, intre statiile Pajura si Mogosoaia, dupa ce garnitura s-a defectat. Oamenii riscau sa-și piarda zborurile programate, pentru ca circulația s-a reluat dupa o ora și jumatate. 

Imagini in premiera din Transnistria. Cimitirul cu eroi antimoldoveni din centrul Tiraspolului: niște tipi imbracați in uniforma sovietica, puși in morminte supravegheate video

17:05, 09.03.2024 - Vizavi de statuia lui Lenin din Tiraspol, peste bulevardul pustiu și lat, sunt morminte. Sunt puse intr-un parc comemorativ  despre „martirii transnistreni”.  In pamant, inghesuiți intre dale de granit, au fost bagați primii cazuți in razboiul din 1992.

O pensionara din Rusia a fost condamnata la 5 ani si jumatate de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

16:50, 29.01.2024 - Un tribunal din Rusia a condamnat luni o pensionara in varsta de 72 de ani la o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzata ca a distribuit doua mesaje considerate a fi ostile ofensivei ruse din Ucraina, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?