Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea de mii de like-uri! Anda ADAM ÎN EXTAZ, CĂLARE PE...

Publicat:

a dat in mintea copiilor. Vedeta a facut o mica incursiune in perioada cand se uita la si juca sotronul, mergand in parc, unde s-a dat in ... balansoar.

Blonda si-a dorit sa se intoarca in lumea basmelor si a desenelor animate si a dat o fuga in parcul unde cei mici se distreaza. Aici s-a urcat intr-un balansoar, insa, pe cat de inoccenta s-a vrut a fi imaginea, pe atat de obraznica a iesit.

Sa vezi o bunaciune ca ea cu un scaunel intre picioare este imposibil sa nu te gandesti la prostii. Mai ales ca expresia de pe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta este in extaz: ”S-a terminat șmecheria in Romania” / FOTO

15:35, 14.04.2024 - Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta a filmat tot procesul și le-a aratat fanilor ce modele a ales de data aceasta! Anamaria Prodan a ales cateva tatuaje pe care și le-a facut pe mana și a anunțat ca urmeaza sa iși faca mai multe și pe spate!

Ce acuzații face Nikita, dupa ce a fost batuta, in urma cu doua luni, in timp ce mergea pe strada. Blonda a luat o decizie radicala

11:10, 18.03.2024 - Nikita a trecut prin momente de coșmar in urma cu doua luni, iar deși ar parea ca a depașit acea situație, lucrurile nu stau chiar așa. Vedeta e extrem de revoltata și susține ca oamenii legii nu-și fac treaba. Cei care au atacat-o sunt liberi in continuare.

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!

Oana Roman și-a speriat teribil mama! Vedeta vorbește despre momentele de panica: "A crezut ca m-a pierdut" / VIDEO

23:25, 22.01.2024 - Oana Roman și-a speriat teribil mama. Vedeta vorbește despre momentele de panica prin care a trecut Mioara Roman atunci cand a primit vești eronate despre fiica ei. Ce a facut vedeta și cum a reușit sa iasa din situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?