Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea cu Raul care a strâns mii de Like-uri! Cu cine apare ispita de la "Insula Iubirii" în fotografie: "Vă stă foarte bine. Sunteţi doi oameni minunaţi"

Publicat:

cu Aurel este, de departe, una dintre cele mai greu incercate de pana acum din cel de-al treilea sezon "". Dupa un sarut pasional in largul marii cu ispita Maria, concurenta si-a dat seama ca iubitul ei nu se poate abtine sa nu calce stramb.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sute de oameni s-au strans in Piața Victoriei pentru a protesta fata de modul in care se desfasoara procesul lui Vlad Pascu: "Vino sa lupti pentru siguranta ta" / VIDEO

21:50, 13.04.2024 - In aceasta seara, mai multe persoane care au fost impresionate de tragedia intamplata in 2 Mai, unde doi studenti au fost ucisi de Vlad Pascu, s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modul in care se desfasoara procesul.

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Mesajul emoționant facut public de James, fratele Prințesei de Wales. Barbatul a postat o fotografie din copilarie in care apare alaturi de Kate Middleton

15:35, 27.03.2024 - La scurt timp dupa ce Prințesa de Wales a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer, fratele sau a avut o prima reacție. Acesta a postat o fotografie din copilarie in care apare alaturi de Kate Middleton, și a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Cum arata iubitul Adrianei Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii. Tanara și-a gasit marea iubire dupa experiența din Thailanda

11:50, 23.02.2024 - Adriana Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii, și-a gasit marea dragoste dupa experiența traita in Thailanda. Tanara se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din Romania.

Cum arata noul iubit al Adrianei Minea de la Insula Iubirii. Ispita și partenerul ei au avut o vacanța de vis, la inceputul anului / FOTO

17:05, 21.02.2024 - Adriana Minea de la Insula Iubirii și-a gasit marea dragoste, la ceva timp dupa competiție. Fosta ispita se iubește cu un prosper om de afaceri care activeaza in domeniul vanzarilor de parfumuri aduse de peste hotare. Cei doi merg des in vacanțe de vis și se bucura de cele mai frumoase experiențe impreuna.

'Ma bucur ca am dat peste așa oameni minunați!' - Povestea unui pacient operat de urgența

18:35, 20.02.2024 - Adenomul de prostata este una dintre cele mai intalnite afecțiuni in randul barbaților, odata cu inaintarea in varsta. Boala se poate manifesta prin disurie, jet urinar slab, senzația de a urina des, mai ales noaptea, dar și usturime in timpul micțiunii. Afecțiunea, care reprezinta marirea in volum…

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!

Cum arata Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, fara extensii, acid in buze și cu parul blond. Tanara avea doar 21 de ani

14:10, 03.02.2024 - Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, era de nerecunoscut la varsta de 21 de ani. Tanara a publicat o imagine in care nu avea extensii și acid in buze. In plus, puțini știu ca aceasta a fost și blonda.


Ce parere ai despre aceasta stire?