Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilinca Vandici și mama ei, în lacrimi la nunta vedetei! Care au fost cuvintele care le-au făcut să izbucnească în plâns

Publicat:

a avut in weekend parte de cele mai frumoase și emoționante momente din viața sa. Și-a botezat baiețelul și s-a casatorit religios, iar cel mai lacrimogen moment a avut loc in biserica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana și-a anulat nunta. Ce s-a intamplat in viața vedetei: ”Imi pare rau” / VIDEO

19:00, 08.04.2024 - Dana Marijuana a oferit o veste trista fanilor sai și a transmis ca și-a anulat nunta. Deși pregatirile pentru marele eveniment erau in toi, vedeta a luat cea mai buna decizie atat pentru ea, cat și pentru fiicele sale care ii sunt alaturi. Iata ce s-a intamplat in viața mondenei!

VIDEO Vedeta de la Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa din cauza rasismului

09:35, 26.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat luni, intr-o conferinta de presa in care a izbucnit in lacrimi, ca dorinta lui de a juca fotbal scade pe masura ce incidentele rasiste impotriva lui se inmultesc in Spania, informeaza AFP.

Cat de mult a suferit Simona Halep in timpul procesului de dopaj. Dezvaluiri cu lacrimi in ochi: „Dezamagirea este enorma”

12:10, 08.03.2024 - Veștile bune au inceput sa apara in viața Simonei Halep. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis sa-i reduca pedeapsa de dopaj de la 4 ani la doar 9 luni. La scurt timp de la marele verdict, jucatoarea de tenis a oferit primul interviu unde a vorbit despre revenirea pe teren, dar și despre momentul…

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Gheorghe Hagi, gest impresionant pentru Dumi, puștiul de 6 ani care a plans cu lacrimi amare dupa ce Farul a pierdut un meci

13:45, 15.02.2024 - Gheorghe Hagi și fotbaliștii de la Farul au avut o surpriza de zile mari pentru suporterul in varsta de 6 ani, care a plans cu lacrimi amare cand echipa lui favorita a pierdut un meci din Liga 1.

Lacrimi și furie, la un an de la tragedia provocata de cutremurele devastatoare din Turcia

09:25, 06.02.2024 - Peste 10.000 de oameni s-au adunat marți dimineața in mai multe orașe din Turcia pentru a comemora un an de la cutremurele devastatoare care au lovit sud-estul acestei țari. In provincia Hatay, cu ochii in lacrimi, turcii au acuzat gestionarea neglijenta a guvernului in perioada care a urmat tragediei…


Ce parere ai despre aceasta stire?