Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

I-au spus că e un monstru care trebuie ucis cu foc! După 25 de ani, tânăra a şocat cu apariţia sa!

Publicat:

Din ziua în care a fost adusa pe lume, Lizzie Velásquez a fost "altfel". La nastere, cântarea 1,2 kg. Era o mâna de bebelus... Înca din primele ore de viata avea sa primeasca un diagnostic crunt: suferea de sindromul Marfan, o boala genetica extrem de rara care afecteaza dezvoltarea oaselor, împiedica asimilarea grasimii în organism si cauzeaza îmbatrânirea prematura. În plus, micuta se nascuse cu un ochi orb. 

Anii au trecut si, cu ajutorul medicilor si al parintilor, Lizzie a început sa duca o viata

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

O boala extrem de periculoasa din Epoca Victoriana a revenit puternic in Europa

14:25, 08.04.2024 - In ultimele luni, s-au inregistrat cele mai multe cazuri din ultimii 60 de ani de tuse convulsiva, o boala infecțioasa care afecteaza plamanii și caile respiratorii. Cei mai mulți bolnavi au fost depistați in Croația, Cehia, Danemarca, Belgia, Spania și Marea Britanie.

Tot ce trebuie sa știi despre "gatul de curcan". Cum se poate preveni apariția lui

16:35, 15.03.2024 -  Termenul de "gat de curcan" se refera la aspectul lasat și pliat al pielii de pe gat. Acest fenomen este adesea rezultatul pierderii elasticitații pielii și al slabirii mușchilor din zona gatului. Este un semn comun al imbatranirii dar nu este limitat doar la acesta. Factori precum expunerea la soare,…

Povestea crunta de viața a lui Nicolai Tand. Celebrul bucatar a indurat adevarate chinuri: „Am mancat conserva de pisici”

16:01, 04.03.2024 - Drumul spre succes este plin de provocari și situații menite sa ne intareasca, iar Nicolai Tand se numara printre vedetele noastre de succes, insa cu un trecut plin de provocari și lipsuri. Inainte de a fi un bucatar desavarșit, a indurat foamea și lipsa unui trai decent pe strazile din Franța, noteaza…

Ce face ca o boala rara sa fie rara?

06:55, 29.02.2024 - 29 februarie este Ziua Bolilor Rare si aduce in atenția publicului subiectul bolilor orfane. Aceasta zi este dedicata atragerii atenției asupra nevoilor celor afectați de bolile rare și asupra provocarilor deosebite cu care se confrunta cercetarea și dezvoltarea de terapii. Bolile rare se afla de mult…

REPORTAJ Oradeanul campion la paraciclism care arata pe TikTok cum e viața in scaun cu rotile, in Romania. „Am primit a doua șansa la viața”

07:20, 18.02.2024 - In țara in care 5% din populație are dizabilitate, un tanar din Oradea documenteaza viața sa de zi cu zi in scaun cu rotile și o publica pe TikTok in speranța ca așa va da speranța și altora și va impinge autoritațile sa faca mai mult pentru accesibilizare. In urma cu cinci ani, in urma unui accident…

Alain Delon sufera de o boala foarte grava! Actorul a facut declarații șocante, dupa ce copiii lui i-au dat afara din casa partenera: ”Viața s-a terminat”

10:10, 25.01.2024 - Alain Delon sufera de o boala foarte grava, iar problemele pe care le are ii pun viața in pericol. Copiii lui au dat-o afara din casa pe partenera sa, iar el a facut declarații șocante. Actorul a fost consultat de medici, iar concluziile sunt ingrijoratoare!

Salveaza o Inima! O tanara de 21 de ani se lupta cu o boala rara: i-a furat un rinichi, acum vrea sa-i fure și viața

11:56, 23.01.2024 - Georgiana lupta, din copilarie, cu o boala rara care ii afecteaza intreg sistemul circulator. In lipsa unei intervenții chirurgicale de urgența viața tinerei de 21 de ani e pusa in pericol.


Ce parere ai despre aceasta stire?