Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

I-a murit soţia într-un accident, apoi a primit un telefon care l-a devastat şi mai tare. Ce s-a întâmplat

Publicat:

In respectul accident au fost ranite alte doua persoane, scrie teotrandafir.ro. Din pacate, sotia lui Julia nu a supravietuit coliziunii dintre cele doua masini. Dupa 30 de minute, Kevin a primit un telefon in care era anuntat ca si-a pierdut si fetita in varsta de 8 ani.

Fiica lui Patterson, Elizabeth, tocmai implinise 8 anisori. Fata a coborat din autobuzul scolar si la scurt timp a fost lovita de un sofer pe trecerea de pietoni. Fetita a murit pe loc.

"Nu pot sa cred ca este adevarat ce s-a intamplat. Nici nu mai stiu ce simt", a declarat la scurt timp Kevin

„Toti…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A murit fetita de 9 ani accidentata de un sofer beat in urma cu doua saptamani

17:30, 17.04.2024 - O fetita de noua ani, ajunsa in coma dupa ce a fost accidentata in urma cu doua saptamani, a murit miercuri dimineata. La inceputul lunii, intr-o comuna din Constanța, fetita si fratele ei mai mic au fost loviti in plin, pe marginea drumului, de masina condusa de un șofer beat. Pe 1 aprilie, in satul…

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Accident grav pe DN29 Botoșani-Suceava. O mașina s-a izbit de un cap de pod. Un pasager a murit pe loc

16:41, 17.03.2024 - Un autoturism in care se aflau doua persoane s-a lovit de un cap de pod duminica, pe DN 29 Botosani-Suceava, in apropierea localitatii Hutani, judetul Botosani, iar pasagerul, o femeie de 72 de ani, a decedat, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.Traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un sens.…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident mortal in Valcea. Un tanar de 23 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un camion / FOTO

11:10, 22.01.2024 - Accident ingrozitor in Valcea. Un tanar de 23 de ani a fost scos mort de sub fiarele mașinii, dupa ce a intrat intr-un TIR. Medicii au incercat sa ii salveze viața, insa fara succes. Tanarul a suferit rani foarte grave, incompatibile cu viața. Atat mașina, cat și camionul au fost distruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?