Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Huawei l-a concediat pe angajatul din Polonia care a fost arestat pentru spionaj

Publicat:

Ministrul polonez al , , a cerut si NATO sa adopte o pozitie comuna pentru o posibila excludere a Huawei de pe pietele lor, in urma arestarii, vineri, a angajatului chinez si a unui oficial polonez din domeniul securitatii. Huawei, cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din lume, este urmarit indeaproape in Occident, in legatura cu relatia stransa pe care o are cu guvernul de la Beijing si acuza (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Un polonez a fost arestat pentru spionaj pentru ruși, in cadrul unui complot pentru asasinarea lui Zelenski

21:11, 18.04.2024 - Poliția din Polonia a arestat un barbat acuzat ca era gata sa spioneze pentru serviciile secrete militare ale Rusiei, in cadrul unui presupus complot de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, au declarat joi procurorii polonezi.

Un polonez a fost arestat pentru ca intenționa sa-l asasineze pe Zelenski

20:25, 18.04.2024 - Biroul procurorului național al Poloniei a precizat ca barbatul, identificat doar ca Pawel K., este acuzat ca era pregatit sa transmita agenților ruși informații privind securitatea aeroporturilor. Acesta a fost arestat miercuri in Polonia.Barbatul cauta sa intre in contact cu rușii implicați direct…

Franta cere Chinei sa transmita ”mesaje” Rusiei

16:55, 01.04.2024 - ”Asteptam de la China sa transmita mesaje foarte clare Rusiei”, a declarat ministrul francez, pledand in favoarea unui ”raport de forta favorabil Ucrainei”, intr-o conferinta de presa comuna, la Beijing, cu omologul sau chinez Wang Yi. Este ”evident ca China joaca un rol-cheie in independenta, respectarea…

NATO studiaza posibilitatea de a ­dobori ­rachetele rusesti ajunse foarte aproape de ­frontierele sale

01:01, 28.03.2024 - Ministrul adjunct de externe al Poloniei a declarat ca NATO ia in considerare posibilitatea de a dobori rachetele rusesti care se apropie prea mult de frontierele Aliantei Nord-Atlantice, la doua zile dupa ce Polonia a raportat o incalcare a spatiului sau aerian, scrie AFP, preluata de Agerpres. Duminica,…

Ministrul polonez al Apararii nu exclude un razboi brutal cu Rusia: 'Trebuie sa fim pregatiți pentru fiecare scenariu!'

20:10, 06.02.2024 - „Trebuie sa fim pregatiți pentru fiecare scenariu”, transmite ministerul polonez al Apararii, care nu a exclus un atac al Rusiei.Daca Ucraina va fi invinsa, Rusia ar putea ataca Polonia, a declarat ministrul Apararii și vicepremierul țarii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz. Oficialul a fost intrebat…

Polonia se pregatește de razboi cu Rusia? Ministrul polonez al apararii: „Ma astept la orice scenariu si le iau in serios pe cele mai rele”

18:50, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, scrie digi24.ro .

Polonia trebuie sa se pregateasca pentru riscul unui razboi cu Rusia, sustine ministrul polonez al apararii

18:20, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat intr-un interviu publicat luni ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, relateaza agentia DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?