Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hreanul, o leguma fabuloasa in lupta cu kilogramele! Incearca aceasta dieta

Publicat:

Pentru a da jos cel putin 4 kilograme si a subtia talia in timp foarte scurt, puteti apela fara grija la cura de slabire cu hrean.
Cura de slabire cu hrean nu este bazata in totalitate pe hrean, ci presupune un amestec al hreanului cu lamaie si cu miere.
Aceasta combinatie face minuni asupra organismului, avand in vedere ca hreanul este o sursa minunata de fibre si proteine, nu are multe grasimi si multe calorii si da imediat senzatia de satietate.

Trucuri pentru un preludiu de vis
 
Pe langa hrean, mierea si lamaia, combinate, actioneaza foarte puternic asupra…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

De ce Germania este veriga slaba a Occidentului in lupta cu Putin

08:05, 05.03.2024 - Doua scandaluri de securitate uriașe, care au izbucnit la finalul saptamanii trecute in jurul razboiului din Ucraina, au aratat din nou de ce Germania cancelarului Olaf Scholz este cea mai slaba veriga a Occidentului in confruntarea cu Rusia, scrie The Spectator.

Esti in lupta cu kilogramele? Nutritionistul detaliaza o strategie de slabire

16:00, 28.01.2024 - Nutritionistul Mihaela Bilic aduce in atentie o descoperire pentru cei care isi doresc sa slabeasca rapid si sanatos. Potrivit specialistei, branza proaspata, cunoscuta in Romania, sau cottage cheese, denumirea sa englezeasca, reprezinta cheia succesului in procesul de slabire.Cu radacini in traditiile…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 692 | Kuleba: „Chiar daca ramanem fara arme, ne vom lupta cu lopeți”

07:35, 16.01.2024 - Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a avertizat ca „timpul se scurge”, solicitand Congresului SUA sa aprobe un nou ajutor militar pentru Ucraina, in condițiile in care a asigurat ca țara sa nu va ceda niciodata in fața Rusiei. Inaltul oficial de la Kiev a transmis ca și in situația in care…

Pe 10 ianuarie 1475 Stefan cel Mare a obtinut victoria in batalia de la Podul Inalt – 549 ani de istorie!

16:45, 10.01.2024 - Cu doar 40.000 de ostasi, intre care se aflau 5.000 de secui, 1.800 de unguri si 2.000 de poloni, Stefan cel Mare a invins armata otomana, condusa de Suleiman Pasa, constituita din 120.000 de soldati turci si 17.000 de soldati munteni. Domnul moldovean si-a asteptat adversarul la sud de Vaslui, in valea…

7 alimente care detoxifica organismul mai eficient decat oțetul de mere. Un fruct preferat de romani, pe primul loc

23:45, 05.01.2024 - Oțetul de mere nu este soluția universala pentru a ameliora aspectul pielii și a detoxifia organismul. Ai la dispoziție multe alte alimente care te ajuta sa arați mai bine in fiecare zi, favorizand evacuarea toxinelor și refacerea organismului, care devine mai puțin vulnerabil la acțiunea nociva a virușilor,…

LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Putin se lupta cu Occidentul. Pierderile rușilor in Ucraina au ajuns la 315.000 militari

07:45, 03.01.2024 - O evaluare declasificata a serviciilor de informații americane impartașita cu Congresul la 12 decembrie arata ca forțele ruse au pierdut 315.000 militari de la inceputul invaziei pe scara larga a Ucrainei.


Ce parere ai despre aceasta stire?