Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HP prezintă o nouă serie de calculatoare

Publicat:

HP a prezentat un noul calculator All-in-One cu baterie inclusa. HP ENVY Rove20 poate trece cu ușurința de la poziția verticala la una complet orizontala pentru a oferi o experiența de divertisment completa.Cu ajutorul tehnologiei avansate multi-touch, mai mulți utilizatori pot interacționa pe mai multe jocuri si aplicatii in același timp. Jocurile cu mai mulți jucatori precum Electronic Arts’ Monopoly, Fingertapps JigsWar Puzzle, Fingertapps Instrumente Muzicale, and Nsquared makewords pot fi jucate cu ușurința cand PC-ul este așezat in poziție orizontala.

HP ENVY Rove20

Pe langa…

Citeste articolul mai departe pe pcnews.ro…  

Sursa articol: pcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senatul SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Joe Biden vrea sa trimita arme „chiar din aceasta saptamana”

07:46, 24.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat marti ca Statele Unite vor „incepe sa trimita arme si echipamente in Ucraina chiar din aceasta saptamana”, dupa ce Congresul a votat un ajutor mult asteptat pentru Kiev, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Biden a anunțat un imprumut de 2 miliarde de dolari destinat Poloniei pentru achiziționarea de elicoptere americane

05:50, 13.03.2024 - Declarația Casei Albe a menționat ca acest imprumut va permite Republicii Poloneze sa achiziționeze echipament militar suplimentar din Statele Unite și va sprijini in continuare menținerea locurilor de munca americane.

Barbatul care a caștigat 19 milioane de dolari la loto, a ajuns falit. A fost arestat dupa ce a jefuit 11 banci

12:20, 10.03.2024 - Un barbat din Statele Unite ale Americii a caștigat premiul cel mare la loto in urma cu 26 de ani. A primit 19 milioane de dolari, dar achizițiile sale l-au dus la ruina. Cheltuia zilnic 1.000 de euro pe substanțe interzise, apoi a fost arestat dupa ce a jefuit mai multe banci.

Preturile petrolului au scazut vineri, iar pe ansamblul saptamanii au avut o evolutie negativa

05:55, 24.02.2024 - Contractele futures pentru titeiul Brent au scazut cu 1,62 dolari, sau cu 1,9%, la 82,05 dolari pe baril,, iar contractele futures pentru titeiul West Texas Intermediate, de referinta in SUA, au scazut cu 1,67 dolari, sau cu 2,1%, pana la 76,94 dolari pe baril. Ambele valori de referinta au inregistrat…

TAROM reia zborurile catre Statele Unite ale Americii. Care este prețul de pornire al biletelor

16:01, 07.02.2024 - TAROM a anunțat ca va relua zborurile catre Statele Unite ale Americii. In luna februarie, prețul biletelor pornește de la 608 euro pentru o calatorie... The post TAROM reia zborurile catre Statele Unite ale Americii. Care este prețul de pornire al biletelor appeared first on Special Arad · ultimele…

Compania aeriana care reia zborurile catre Statele Unite ale Americii. Prețul de pornire al biletelor

10:50, 07.02.2024 - Vești bune pentru romani! O cunoscuta companie aeriana a anunțat ca va relua zborurile catre Statele Unite ale Americii. Potrivit datelor, in luna februarie 2024, prețul biletelor pornește de la 608 euro pentru o calatorie dus-intors, cu bagaje și taxe incluse.

OFICIAL: finala CM 2026 pe un stadion de 1,6 miliarde dolari!

18:55, 05.02.2024 - FIFA a anunțat oficial locul unde va avea loc finala Campionatului Mondial din 2026. Stadionul este in Statele Unite ale Americii și este una dintre cele mai impunatoare arene din lume. Conform anunțului, finala va avea loc pe 19 iulie, la New York, pe „MetLife Stadium”. Aceasta arena impresionanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?