Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscopul divorţurilor: Top 4 zodii care pot divorţa în 2015

Publicat:

Berbecii sunt printre semnele zodiacale care pot divorta sau se pot desparti definitiv de partenerii lor. Pe parcursul acestui an, neintelegerile se vor acumula in viata de cuplu, iar la un moment dat paharul se va umple. Motivul despartirii sau al divortului poate fi lipsa de incredere, nepotrivire de caracter sau infidelitatea.

cat si partenerii lor isi vor cauta fericirea in alta parte, incercand sa lase in urma trecutul. Cei care sunt casatoriti, vor depasi mai greu o despartire, insa pe viitor vor putea sa o ia de la capat cu altcineva.

Racii, de asemenea pot…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Racii au ocazia rara de vindecare interioara: Descopera cum sa profiți de acest moment

08:25, 20.04.2024 - Astazi, alinierea planetelor aduce oportunitați de vindecare și succes. Fiecare semn zodiacal va resimți influența acestor evenimente cosmice intr-un mod unic. Arhetipurile astrologice se vor manifesta prin decizii și acțiuni care pot schimba cursul vieții. Horoscopul zilnic poate dezvalui indicii personalizate…

Horoscop sambata, 23 martie. Nativii care trec intr-o alta etapa a relației de cuplu. Ce zodii au parte de reușite

21:05, 22.03.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 24 martie 2024, aduce reușite pentru doua dintre zodii, iar nativii alteia trec intr-o alta etapa. Lorina, astrologul Click!, are insa predicții pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 21 martie: Zodii care lasa trecutul in urma. Nativii sunt pregatiți sa traiasca prezentul

23:55, 20.03.2024 - Acesta este momentul in care iși vor da seama ca a te iubit pe tine este cel mai important lucru de pe Pamant. Cu toate acestea, in timpul echinocțiului de primavara, exista o schimbare. Ea vine cu o noua perspectiva de a vedea lucrurile.Zodii care lasa trecutul in urma pe data de 21 martie 2024Astrele…

Motivul pentru care rușii par de neoprit in estul Ucrainei: fortificațiile rudimentare și lipsa muniției

19:20, 03.03.2024 - Forțele ruse continua sa obțina caștiguri mici, dar rapide in afara orașului Avdiivka din estul ucrainean, caștiguri atribuite in parte scaderii muniției ucrainene și scaderii ajutorului occidental.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Care e mancarea preferata a fiecarei zodii. Horoscopul gurmanzilor

21:15, 19.02.2024 -  Berbec (21 martie - 19 aprilie)Berbecii sunt cunoscuți pentru energia și entuziasmul lor. Preferințele lor culinare tind sa fie pe masura: mancaruri picante și pline de savoare. Un curry indian sau thailandez, cu o doza buna de iuțișor, le va satisface pofta de aventura și intensitate.Taur (20 aprilie…

Motivul real al desparțirii dintre Boris Becker și Holger Rune dupa numai 4 luni de colaborare

12:15, 11.02.2024 - Sextuplul campion de Grand Slam Boris Becker nu mai este in echipa danezului Holger Rune, 20 de ani, #7 ATP. Și nu din cauza numeroaselor responsabilitați, ci pentru ca nu poate calatori la turnee in cateva țari-cheie din cauza delictelor sale fiscale. Pe 9 aprilie 2022, Boris Becker a fost condamnat…

Horoscop saptamana 2-8 februarie 2024. Schimbari majore pentru 4 zodii, cine primește un avertisment legat de fraude

21:21, 02.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, vine cu vești extraordinare pentru nativii a 4 zodii. Horoscopul pentru saptamana 2-8 februarie aduce noroc nesperat și schimbari majore. O zodie este avertizata sa aiba mare grija, deoarece furturile sau fraudele le dau tarcoale.


Ce parere ai despre aceasta stire?