Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP 28 noiembrie - 4 decembrie: Află ce ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta

Publicat:

BERBEC

Nu va puteti detasa intregul interval de impresiile negative pe care vi le-au facut unele persoane din anturajul intim. Reveniti continuu la analizarea comportamentului acestora din dorinta de a le deschide ochii rudelor dv. Dorinta de a deveni „liderul” tuturor iese miercuri in sfarsit la iveala.

TAUR

Nu vreti sa renuntati la placerea de a comanda nici macar acasa. Marti, se pare ca toate planurile dv. pot iesi pe dos, daca nu primiti spijin. Joi, sunteti efectiv blocata, dar nu vreti sa cereti ajutorul nimanui si nu recunoasteti cu niciun chip ca ati gresit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Zodia care va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Nativii ar trebui sa iși asculte intuiția

08:45, 02.03.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Astrele aduc vești bune pentru nativi in urmatoarea perioada a anului, Iata cine sunt nativii care ar trebui sa iși asculte intuiția!

Zodia care va avea karma de partea ei in luna martie 2024. Nativilor li se indeplinesc toate dorințele

08:35, 28.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de o primavara așa cum și-a dorit. Astrele aduc acum cele mai bune vești pentru ei. Iata cine sunt norocoși care vor avea karma de partea lor in luna martie 2024. Nativilor li se indeplinesc toate dorințele!

Zodia care va primi o mulțime de vești bune pe finalul lunii februarie 2024. Nativii vor avea parte de noroc in perioada urmatoare

21:25, 08.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de vești bune pe finalul lunii februarie 2024. Astrele aduc doar vești pe masura așteptarilor pentru a cești nativi in Noul An. Iata cine sunt norocoși care iși vor vedea visul implinit!

Cele trei zodii cu noroc colosal la inceputul lunii februarie 2024. Sunt binecuvantate, viața lor se schimba radical

11:15, 01.02.2024 - Horoscop special pentru februarie. Astrologii vin cu vești extrordinar de bune pentru trei zodii, care vor avea parte de noroc la inceputul acestei luni. Astrele s-au aliniat pentru acești nativi, care sunt binecuvantați și a caror viața se schimba radical. Afla ce surprize te așteapta și daca te numeri…

Zodia care va fi lovita de ghinion in luna februarie 2024. Noul An nu vine cu vești prea bune pentru acești nativi

21:40, 20.01.2024 - O zodie din Horoscop va fi lovita de ghinion in luna februarie 2024. Astrele nu vin tocmai cu cele mai bune vești pentru acești nativi. Iata cine sunt nativii pentru care Noul An nu vine cu vești prea bune!

Zodia care va caștiga la Loto in prima parte a anului 2024. Nativii vor fi loviți de noroc

14:26, 07.01.2024 - O zodie din Horoscop va caștiga la Loto in prima parte a anului 2024. Astrele vin doar cu vești bune pentru acești nativi odata cu inceputul Noului An. Iata cine sunt norocoși care se vor imbogați acum!

Zodia care va suferi cel mai mult in 2024. Nativii vor avea parte de multe dezamagiri in Noul An

09:25, 28.12.2023 - O zodie din Horoscop va suferi cel mai mult in 2024. Astrele nu vin cu vești prea bune pentru acești nativi. Noul An se anunța a fi unul total opus celui 2023 pentru ei. Iata cine sunt nativii care vor avea parte de multe dezamagiri in 2023!


Ce parere ai despre aceasta stire?