Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Colibasanu se intoarce acasa. Ninsorile l-au oprit din ascensiunea pe ghetarul nordic

Publicat:

Alpinistul timișorean Horia Colibașanu se intoarce acasa. Horia Colibașanu, impreuna cu partenerul sau de ascensiune , au decis sa nu mai atace varful Manaslu (peste 8.000 de metri) pe o noua ruta, ci sa se intoarca acasa.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a facut un elefant de mare pentru a se intoarce acasa

03:25, 20.04.2024 - Un elefant de mare pe nume Emerson a fost transportat din capitala British Columbia și lasat departe de oameni. Insa, șase zile mai tirziu, s-a intors, parcurgind 34 de kilometri in fiecare zi. Un elefant de mare de peste 200 de kilograme, care a fost mutat pe o plaja indepartata din Canada pentru propria…

Hamas a refuzat un nou armistițiu in Fașia Gaza. Israel: „Vom intoarce fiecare piatra pentru a aduce ostaticii acasa”

09:55, 14.04.2024 - Mossad, serviciul de informatii externe al Israelului, a afirmat duminica aceasta ca miscarea palestiniana islamista Hamas a respins cel mai recent proiect de armistitiu pus pe masa o saptamana inainte la Cairo de catre mediatori, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Trooper se intoarce acasa pe 27 aprilie. Alte patru trupe vor urca pe scena alaturi de ei

08:15, 10.04.2024 - Prietenii de la Trooper se intorc acasa pentru un nou concert la Casa Tineretului. Sambata, 27 aprilie a.c., incepand cu ora 19:00, Targoviștea va rasuna a rock. Alaturi de baieți vor mai urca pe scena alte patru trupe rock. Exoterika, Twice louder, Tongues și, bineințeles Lovebite. Bilete puteți gasi…

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Iarna se intoarce puternic in Romania: Pe ce data revin ninsorile in țara noastra ( AccuWeather)

09:30, 28.02.2024 - Conform prognozei meteorologice furnizate de AccuWeather, ninsorile revin in anumite zone din țara incepand cu data de 5 martie 2024. Acest fenomen meteorologic va aduce cu sine așternerea stratului de zapada și temperaturi scazute, sub pragul de ingheț, in diverse regiuni ale țarii. Este recomandat…

Deputat UDMR: Daca-i vom plati bine pe romanii plecați din țara, nu se vor intoarce acasa

11:30, 06.02.2024 - Este greșit sa crezi ca pur și simplu prin crearea a catorva locuri de munca ii vom aduce acasa pe romanii plecați din țara, susține Bende Sandor, presedinte al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputatilor, membru UDMR.


Ce parere ai despre aceasta stire?