Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HORIA BRENCIU este TĂTIC. Iubita sa, Alice Dumitrescu, a născut azi-dimineaţă!

Publicat:

, femeia cu care formeaza un cuplu din 2006, a nascut azi-dimineata o fetita. Este primul copil al lui Brenciu si al treilea al lui Alice.

Alice a nascut la o clinica din Bucuresti, in jurul orei 9, o fetita de 3,4 kilograme.

a fost colega la , celebrul show TV realizat de , cu . Apoi, a inceput sa inainteze fabulos in TV. Dupa experiente la TVR, Antena, National TV si Prima TV, pare sa se fi implinit profesional la .

A fost…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

15 spitale din București și din țara au fost afectate de un atac cibernetic

12:45, 12.02.2024 - Mai multe spitale din București și din țara au raportat probleme majore in urma unui aparent atac informatic. Situația a fost consemnata luni dimineața, relateaza Antena 3 CNN. Unitațile medicale nu mai au acces la internet in urma atacului, medicii spun ca sunt nevoiți sa lucreze offline cu sistemele…

O fetița de noua ani a murit dupa ce a fost batuta de mama ei

14:50, 31.01.2024 - O fetița de noua ani a murit miercuri dimineata, dupa ce cu o seara inainte a fost batuta de mama ei. Micuța a fost gasita cu urme de violența pe corp. Mama copilei, de 31 de ani, este principalul suspect și a fost retinuta de politisti. Fetița de noua ani a murit in apartamentul in care locuia, cu…

O fetița de 9 ani, aflata in plasament, gasita moarta intr-un apartament din Galati. Avea urme de violenta pe corp

12:40, 31.01.2024 - O fetița de 9 ani, aflata in plasament, a fost gasita fara suflare intr-un apartament din Galați, iar pe trupul minorei erau urme de violenta, transmite Antena 3.Femeia care avea grija de fetita de 9 ani a sunat miercuri dimineata la Ambulanta, pe motiv ca minora nu se simte bine. Ajunsi la fata locului,…

Reacția Ramonei Olaru dupa ce s-a zis ca a aparut cu Gabi Badalau in club: „Ori cineva are ceva cu mine, ori sunt prea mișto”

12:20, 29.01.2024 - Ramona Olaru a facut primele declarații dupa ce in presa s-a zis ca a aparut intr-un club din București cu Gabi Badalau, actualul iubit al Biancai Dragușanu. Publicația Cancan a scris sambata ca l-a surprins pe Gabi Badalau vineri seara, 26 ianuarie, intr-un club de fițe din Capitala alaturi de Ramona…


Ce parere ai despre aceasta stire?