Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Brenciu a lăsat-o însărcinată pe iubita lui, Alice Dumitrescu:«Voi fi tată de fată!»

Publicat:

e in culmea fericirii! , iubita lui, l-a anuntat ca va deveni tatic in noiembrie. Cand a primit vestea, cantaretul se afla in toiul unui spectacol, lucru care l-a emotionat si l-a facut sa uite versurile pieselor.

a primit cadoul de ziua lui cu doua luni inainte. Solistul va implini 40 de ani in luna august, insa vestea pe care i-a dat-o iubita lui, ieri, aceea ca este insarcinata in luna a patra, este de departe cel mai frumos, dar pe care aceasta putea sa i-l faca de ziua lui.

Brenciu este in…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul lasat liber dupa ce și-a talharit iubita a fost condamnat pentru ca i-a ucis apoi mama

16:15, 09.03.2024 - Cazul unui localnic din Simeria care a comis o crima la scurt timp dupa ce fusese lasat sa plece din sediul Poliției, deși era anchetat pentru talharie, a dus la condamnarea acestuia la ani grei de inchisoare.

Ruby a dat marele raspuns: este insarcinata sau nu? Artista a primit sute de comentarii la ultima postare: „Sa știți...” / FOTO

12:06, 04.03.2024 - Ruby și-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram. In urma cu o zi, artista a postat o imagine care a ridicat o mulțime de semne de intrebare. Fanii au crezut ca este insarcinata, așa ca, a spus adevarul daca urmeaza sa devina mama sau nu.

Georgina Rodriguez, apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Cum arata rochia cu care iubita lui Ronaldo a lasat pe toata lumea cu gura cascata / FOTO

14:41, 03.03.2024 - Georgina Rodriguez a avut p apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat pe toata lumea. Iata cum arata rochia cu care vedeta internaționala a lasat pe toata lumea cu gura cascata!

Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort

08:51, 27.02.2024 - Poveste de groaza in satul Araneag, comuna Tarnova, acolo unde un barbat in varsta de 48 de ani este acuzat ca și-a violat trei din... The post Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Jenna Dewan a anunțat ca este insarcinata cu al treilea copil, la 43 de ani. Imaginile indraznețe prin care a dat vestea

16:05, 19.01.2024 - Jenna Dewan a anunțat ca este insarcinata cu al treilea copil printr-un clip in care apare goala. Vedeta este deja mama a doi copii, Everly, din fosta casnicie cu Channing Tatum și Callum, din actuala relație.

Vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Dana Badea, iubita lui Alin, este insarcinata in patru saptamani. Anunțul a fost confirmat de mama tiktok-erului: „O sa avem...”

14:55, 05.01.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Dana Badea, iubita lui Alin, cunoscutul tiktoker de la noi, este insarcinata in patru saptamani. Anunțul a fost confirmat de mama tanarului. Iata declarația momentului care i-a surprins pe fanii cuplului!


Ce parere ai despre aceasta stire?