Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Brenciu a devenit tătic. Iubita lui, Alice Dumitrescu, a născut o fetiță

Publicat:

și au devenit in aceasta dimineața parinți. Iubita juratului de la emisiunea , a nascut astazi o fetita perfect sanatoasa, de 3.400 de grame, scrie protvmagazin.ro.

"Anul acesta, de 40 de ani nu puteam sa primesc un cadou mai frumos decat un print sau o printesa mostenitoare! Cand mi s-a dat vestea eram pe scena; sper ca atunci cand va veni pe lume eu sa fiu spectatorul. Acum sunt cu adevarat in , cu Alice cu tot!", declara cantarețul in urma cu cateva luni.

Artistul, care…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Ce diferența de varsta este intre Horia Brenciu și soția lui, Alice. Puțini știu ca artistul este mai tanar decat partenera sa de viața

12:15, 16.02.2024 - Unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea showbizului romanesc, Horia Brenciu și Alice sunt impreuna din anul 2006. Mulți in iubesc pe cei doi, dar mai puțini știu ce diferența de varsta este intre Horia și Alica și cum s-au cunoscut. Diferența de varsta intre Horia Brenciu și Alica Horia și Alice…

George Piștereanu a devenit tata pentru prima data. Soția lui, Gigi Grasu a nascut o fetița. Ce nume au ales pentru fiica lor / FOTO

12:35, 26.01.2024 - Pentru George Piștereanu ziua de 26 ianuarie 2024 este una cu totul speciala. Soția lui, Gigi Grasu, a nascut astazi o fetița, iar actorul a postat și primele imagini cu noul membru al familiei. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor.

Uimire in SUA: O femeie din Alabama cu uter dublu a nascut doi copii in doua zile

23:10, 23.12.2023 - Caz rar in SUA, unde Kelsey Hatcher, o femeie cu un uter dublu a nascut de doua ori in doua zile, dupa un travaliu de 20 de ore. Kelsey Hatcher are 32 de ani și a nascut o fetița, marți, la Spitalul Universitații Alabama din Birmingham (UAB), dupa care miercuri a venit pe lume cea de-a doua fetița.…


Ce parere ai despre aceasta stire?