Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hopa! Gwyneth Paltrow s-a întâlnit, din nou, cu fericirea! Ce surpriză i-a făcut partenerul ei de viață! Oare va deveni Gwyneth doamna “Falchuck”?

Publicat:

Dupa ce a divorțat de vocalistul trupei Coldplay, , cu care a ramas in relații foarte bune, actrița pare ca se pregatește sa imbrace, din nou, rochia de mireasa. Actrița a primit inelul de logodna din partea producatorului .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știai ca era ilegal sa-ți inșeli soția? Se aplica pedeapsa cu inchisoarea, ce spunea legea pana in 2006

18:40, 20.04.2024 - In Romania, pana in anul 2006, era ilegal sa iți inșeli partenerul de viața. Pedeapsa era drastica. Se aplica sancțiunea cu inchisoarea. Ce stabilea legislația romaneasca la vremea respectiva. Inainte de 2006, era ilegal sa iți inșeli soția A descoperi ca partenerul tau de viața a comis adulter poate…

3 zodii vor face un copil anul acesta. Cine sunt norocoșii care ar trebui sa se pregateasca pentru un nou membru in familie

18:30, 02.04.2024 - Rac (22 iunie - 22 iulie)Fiind un semn guvernat de Luna, Racul este adesea asociat cu dragostea materna și cu dorința de a intemeia o familie. Anul acesta, energia planetara favorabila poate aduce oportunitatea pentru Raci de a-și extinde familia prin aducerea pe lume a unui copil. Cu sensibilitatea…

Afacerea noua cu care Liviu Dragnea vrea sa dea lovitura in 2024. Cine este partenerul sau surpriza

11:01, 28.03.2024 - Nu cu mult timp in urma, apareau informații despre implicarea fostului lider PSD in noi afaceri. In aceași masura, se pare ca au aparut alte date referitoare la afacerea noua cu care Liviu Dragnea vrea sa dea lovitura in 2024.

Marisa Paloma și Liviu Stanciu, 7 ani de relație. Declarația emoționanta a vedetei pentru partenerul ei de viața: ”Iubirea mea infinita”

13:55, 26.03.2024 - Marisa Paloma și iubitul ei, Liviu Stanciu, au implinit 7 ani de relație și sunt foarte fericiți. Cei doi sunt și parinții unei fetițe frumoase, Iris, reușind sa se bucure de rolul de parinți. Pentru a marca cat mai frumos aniversarea lor, vedeta a scris un text romantic pe rețelele de socializare.

Chris Martin (Coldplay) și Dakota Johnson s-au logodit dupa șase ani de relație

15:11, 07.03.2024 - Chris Martin, solistul trupei Coldplay și actrița de la Hollywood – Dakota Johnson sunt pe cale sa se casatoreasca, dupa ce artistul a cerut-o in casatorie cu binecuvantarea deplina a fostei sale soții Gwyneth Paltrow și a copiilor lor. „Cuplul s-a logodit acum ceva timp și au ținut totul privat. Acum…

CUM ATRAGEM FERICIREA? Schimba-ți perspectiva daca vrei mai multa fericire in viața ta!

12:51, 07.03.2024 - Schimbarea de orice fel este o provocare, deoarece inerția este calea cea mai ușoara. De ce pare atat de greu sa faci o schimbare? The post CUM ATRAGEM FERICIREA? Schimba-ți perspectiva daca vrei mai multa fericire in viața ta! first appeared on Informatia Zilei .

Andreea Balan, surpriza uriașa pentru Clara, la aniversarea de 5 ani a micuței: „Ziua in care am revenit la viața”

12:35, 04.03.2024 - Andreea Balan și-a sarbatorit fiica cea mica. Clara a implinit 5 ani, iar familia și prietenii i-au fost alaturi in aceasta zi speciala. Ziua de 4 martie are o dubla semnificație pentru artista, care in urma cu 5 ani a avut o cumpana in viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?