Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Handbalul clujean respiră! "U" s-a salvat de la retrogradare la baraj

Publicat:

Handbalistele clujene aveau nevoie de un egal sau o victorie în ultimul meci dupa ce au învins Târgu Mures si au remizat cu în primele doua meciuri de la turneul de baraj.

Slatina nu avea nicio miza la acest meci, fiind deja salvata de la retrogradare, dar cu toate astea a facut un meci excelent în primele 30 de minute. Clujencele au fost conduse în primele 30 de minute ale jocului, dar în final diferenta avea sa fie facuta de experienta unor jucatoare precum Popa sau Senocico în ultimele minute.

Ocupând locul…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

CEO-ul Google News compara inteligența artificiala cu un meci de fotbal: „Suntem abia in primele 5 minute” ale jocului

22:45, 18.04.2024 - Shailesh Prakash, directorul general al Google News, a recunoscut joi ca modelele actuale de inteligența artificiala „nu sunt in niciun caz perfecte”, dar „fac progrese rapide”, la cateva saptamani dupa ce grupul american a suspendat un instrument pentru inexactitați istorice, potrivit AFP.

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

Toma Dutei, presedintele CS Dacia Mioveni 2012, despre dezastrul de la club: „Handbalistele sunt cu trei salarii neplatite, patru cu luna in curs. Clubul a intrat in insolventa generala”

10:30, 12.04.2024 - In primul rand, domnul președinte, va intreb cum s-a ajuns ca unele jucatoare sa nu fie platite? – Nu unele jucatoare, toate jucatoarele au restanțe la salariu pentru ca, incepand din luna octombrie, din motive financiare ale Consiliului local și ale Primariei, nu s-au mai virat sumele care trebuiau…

Peste 3.500 de parinți au apelat la serviciul clujean ALOPEDI in primele trei luni ale acestui an

14:31, 02.04.2024 - Majoritatea apelurilor s-au finalizat cu recomandari ce au permis ingrijirea copiilor la domiciliu, iar parinților li s-au explicat care sunt semnele la apariția carora trebuie sa se adreseze medicului.

Cifre incredibile pentru Rașoga și Ion

00:15, 02.04.2024 - Echipa de baschet U16 a CSM Petrolul Ploiesti mai are un pas pentru a incheia Faza Grupei Nationale cu victorii pe linia dupa ce a castigat, in doua zile, meciurile sustinute la CSU Andu Sibiu si LPS Targu Mures. Primul a contat pentru etapa a 13-a a acestei faze, iar cel de-al doilea era restant din…

Lucescu și PAOK, eliminare DRAMATICA din Cupa Greciei » Au condus pana in minutul 120+9 și au pierdut dupa 18 penalty-uri!

22:25, 21.02.2024 - PAOK a fost eliminata dramatic de Panathinaikos in semifinalele Cupei Greciei. Trupa lui Razvan Lucescu a pierdut cu 1-0 in tur, a condus cu același scor dupa primele 90 de minute, a marcat și golul 2, dar a primit gol in minutul 120+9! A pierdut cu 6-5 la penalty-uri dupa ce au fost executate 18 lovituri…


Ce parere ai despre aceasta stire?