Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, subevaluată de italieni: Simona a fost catalogată drept cea mai slabă jucătoare de la Turneul Campioanelor

Publicat:

In luna septembrie, italienii de la au scris ca romanca a pierdut definitiv trenul spre locul 1 mondial. Acum, colegii lor de la au venit cu o evaluare extrem de dura la adresa liderului mondial.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

POLEMICA. Una dintre cei mai taioase voci din lumea fotbalului: „Putem sa acceptam și sa ne asumam ca Romania e cotata drept cea mai slaba naționala dintre cele 32 care vor fi la EURO 2024 din Germania?”

18:50, 27.03.2024 - ​Jurnalistul Dan Udrea, fost redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și realizator TV la Orange Sport, face parte din vocile critice indepartate sau care au plecat de la GSP. El lucreaza acum la lansarea unei noi publicații online sportive, care va face parte din același grup de presa care editeaza…

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

WTA Linz: Jaqueline Cristian, invinsa in optimi de o jucatoare din afara Top 100 mondial

14:56, 31.01.2024 - Jaqueline Cristian s-a oprit in optimi la turneul de categorie „WTA 500” de la Linz, sportiva noastra fiind invinsa in doua seturi de Jodie Burrage (a doua cel mai bine clasata jucatoare din Marea Britanie).

Florența, catalogata drept o „prostituata” din cauza numarului mare de turiști. Cine a facut declarația sfidatoare

22:05, 30.01.2024 - Turismul masiv a transformat Florența intr-o „prostituata”, a declarat unul dintre directorii muzeului orașului, starnind indignarea politicienilor, inclusiv a ministrului italian al culturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?