Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, gata de un meci mare: Declaraţii pline de încredere ale Simonei înaintea duelului de joi cu Svitolina

Publicat:

Simona o va intalni, joi, pe (8 WTA) in semifinalele Wimbledon, iar o eventuala victorie o va propulsa pe locul 4 in lume si ii va oferi sansa castigarii unui nou titlu de dupa a cincea finala disputata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Halep, victima unei nedreptați: avem piederile Simonei dupa ce a stat 9 luni degeaba in afara tenisului ANALIZA

17:00, 18.03.2024 - Daca vom conveni ca TAS, ca ultima instanța, a dat hotararea corecta, analizand dosarul fostului lider WTA, atunci ne vom afla in fața unei realitați crunte. Concluzia? Marea noastra campioana a fost profund nedreptațita.

Halep, distrusa in Canada: „Dopajul continua fara nicio rușine!“. Editorial acid despre dosarul Simonei

07:15, 14.03.2024 - Cazul Halep continua sa starneasca reacții in presa internaționala. Intr-un editorial acid, Cathal Kelly (The Globe and Mail) propune ca, dupa o asemenea poveste cu Simona, sportul de performanța sa renunțe la testele antidoping.

Oare se mai poate?

11:05, 07.03.2024 -  Neindoielnic, victoria de alaltaieri a Simonei Halep este cea mai importanta din intreaga-i cariera, cu mult peste cele doua turnee de Grand Slam castigate (Roland Garros si Wimbledon) si peste nenumaratele saptamani in care s-a aflat in varful clasamentului mondial. Caunul care mai des a certat-o,…

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Halep, zdruncinata inaintea audierilor de la TAS: Simona, inconștienta sau cu un mare as in maneca? ANALIZA

07:17, 31.01.2024 - Peste o saptamana vor incepe la TAS audierile cazului de dopaj in care e implicata „Simo“. Iar decizia venita de la Lausanne, in dosarul Valieva, similar cu cel al jucatoarei de tenis, intarește ideea ca sportiva noastra are nevoie de un miracol ca sa-și reduca suspendarea de 4 ani.

Venus Williams planuieste o revenire cu prilejul turneelor de la Indian Wells si Miami

13:56, 30.01.2024 - Venus Williams planuieste o revenire cu prilejul turneelor de la Indian Wells si MiamiJucatoarea americana de tenis Venus Williams, la 43 de ani, se pregateste sa revina in circuitul WTA cu prilejul turneelor de la Indian Wells si Miami, potrivit site-ului WTA. Venus, cu sapte titluri de Grand…


Ce parere ai despre aceasta stire?